Mit csinaljak h fiam (8honapos) "hiszti"nelkul menne aludni, alszik reggeli utan meg delutan, de mindig elcsuszik az alvas 1 orval mer o mindent akar csinalni csak aludni nem, mar neha turelmetlen vagyok es kiabalok vele (pedig nem akarok)?
Ne kiabálj,fogd meg, rakd be az ágyába és kész.
Ez nem szavazás kérdése,hogy a gyerek (egy 8 hónapos!) megy-e aludni vagy nem. Ott majd elalszik,ha békén hagyod.
a kisagyaban felul es jaccik.
szar anya vagyok aki kiabalt, picit megrangattam is egy 8 honapos pottomkemet akiert a szivemet is odaadnam ;(((bocsanat h ilyen hulye vagyok
Jesszus. Mit fogsz csinálni, ha majd tudatosan áll ellen? Ha jön a hiszti és dackorszak?
Egy 8 hónapost azért még nem rángatunk meg.
Nem vagyok tökéletes, de szerintem ez túlzás.
Én lányom is ilyen, 7 hónapos, ilyenkor visszarakom a földre, had játsszon még, amikor jelez, nyűgösködik, újra felveszem, cici, alvás próba. Változnak a gyerekek, az alvásrendjük, nem kell hozzá ragaszkodni óramű pontosan.
2év9hónapos kisfiú és 7 hónapos kislány anyukája
Az ilyennek soha gyerek,mint te. Gusztustalan fereg nő. De gyereket azért még kellett csinálni... de ha már a kis manó nem alszik úgy ahogy akarod pár hónaposan megrángatod?
Nyomorult
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!