7,5 hónapos babámnál szerintetek normális, hogy állandóan álmos? Max.3-4 órát bir fent lenni napközben- és ebben az evés is benne van.3 órás ébrenlétnél már megy a hiszti.
Amúgy mosolygós tündéri kislány, és amikor nem álmos, akkor energikus. Reggel 9kor kel, 11kor már le kell tenni aludni. Kb. 2 órát alszik-1ig. Majd 4-6ig alszik, és még vacsi előtt 8tól is alszik fél órát, különben visit fürdés közben a fáradtságtól.
Van akiknél hasonlóképpen volt? Mikor fog ez változni szerintetek?
Mi 8 hónaposak vagyunk,ő is 3-4 órát van fent!!!!!!!!
Ez tök normális idő:)
a lányom most 7 hónapos, kb 9 kor kel, aztán 11kor ki is dől, utána 13kor kel és 16 órakor megint kidől:)
Ez normális, ne aggódj
Teljesen normális, egészséges, amit leírtál.
8 hós múlt a kisebbik lányom és 3x alszik egy nap.
Nagyjából így néz ki egy napunk (persze nem ilyen pontosan megy és nincs két egyforma nap, de a ritmus hasonló):
7 körül ébred
9:00-10:30-ig alszik
12:30-14:00-ig alszik
17:00-17:30-ig alszik
20:00-07:00-ig alszik (éjjel 2-3-szor ébred).
A nagyobbik lányom is hasonlóan "működött" ennyi idősen.
Szerintem 1-2-3 hónap és nap közben, illetve délután egyre többet bír majd fent lenni, így el is hagyja a vacsora előtti rövidebb alvást.
Majd 1-másfél éves kora között átáll a napi 1 alvásra, ami először pont ebédidőben lesz, majd egyre többet bír és simán bírja ebéd utánig ébren. Ez így lesz 3-4-5 éves koráig. De sok gyerek 6-7 évesen is (amíg ovis) szívesen alszik ebéd után egyet.
Persze ez nektek még elég távoli... :)
Enyém is, pedig 15hós!!!! reggel fél8kor kel, fél11-től alszik délig, és 3-5ig. este 8kor fürdés kaja, és fél9kor már alszik.
Neki nagy az alvásigénye. Nincs ezzel gond. :)
Én meg csak irigykedek. Lányom 1 éves és mióta megszületett azóta nem igazán alszik napközben. Bár éjjel jól nyomja, de nappal...max néha fél órára bealszik...
Szerintem örülj, hogy ilyen jókat alszik a babád.
Engem jobban idegesített, hogy nem aludt nagyon napközben. De most már látom, neki meg ez az igénye.
Az én lányomnál ez így alakul, ő most 7 hónapos:
Reggel fél 7 körül ébred.
9-fél 10-től alszik másfél órát.
Ebédel, utána megyünk csavarogni, vásárolni, aztán olyan fél 3-3 körül alszik el újra. Alszik újra másfél, néha 2 órát. 5 körül uzsi, és fent van estig. Ha kiszámolod, ő sincs ébren 3-4 óránál többet.
Mondjuk ő általában este legkésőbb 8-kor már alszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!