Belefáradtam, nem bírom tovább. Mit lehet ilyenkor csinálni?
A lánykád azért viselkedhet így, mert érzi, hogy feszült vagy. Ezt a gyerekek megérzik sajnos.
Fel kellene töltődnöd. Nekem sem volt segítségem míg picik voltak a gyerekeim, bár most sem, tudom milyen nehéz így.
A háztartással ne foglalkozz, az megvár! Nem csinálja meg senki helyetted, s elszaladni sem fog. :-)
Úgyis újra rumli lesz, nem lehet a végére érni, ha van kisgyerek. Legalábbis csak nehezen.. Az a lényeg most, hogy erőt meríts, s maradj nyugodt, foglalkozz a picivel.
mesélj neki, játssz vele sokat, többfélét. Olyan nincs, hogy semmi nem érdekli. Pl őt már a gyurmázás is érdekelné szerintem. Találj ki új dolgokat, közös programokat. Más anyukákkal és kisgyerekekkel nem szoktatok találkozni?
Szia!
Valószínű nagyon lelkiismertes anyuka vagy,nagy benned a megfelelési kényszer,mindent szeretnél 100 %-osan teljesíteni.
Fontossági sorrendet tudsz tartani ,attól könnyebb lehet neked,a háznak egyáltalán nem kell mindig ragyognia.
A kislányod hogyan alszik el?Nem szoktattad idáig ahoz,hogy hordozgattad sokáig?
A babák amihez hozzászoktak az alapján igénylik a későbbieket.
A kisfiamat első gyerekként órákig ringattam ,még 3 évesen is rajtam aludt el,ellenben a kishuga magától tanult meg elaludni,leteszem és pár perc alatt alaszik.
Persze a férjem azt mondta,hogy majd ő hordozgatja mint a kisfiúnkat annak idején ,de én nem engedtem szerencséremjól kialakítottuk az elelvási szokásokat.
A kisfiunk 5 évesen minden éjjel az ágyunkba landol...ha rendelkeztünk volna az első gyerenél is némi rutinnal nem rontottuk volna így el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!