Ilyenkor mi van? Megvolt de az elözö terhességemnél is megvolt 2 hónapig. A petefészkem, méhem szurkál a vérfoltok elmulása óta, hányingerem van és állandóan aludnék. Tesztelni már nem akarok, belefáradtam.
Olyan mindjárt megjön érzésem van másfél hete de,minden nap egyfojtában.
hát én akkor is tesztelnék és megtudnám, hogy mi van?
de elég gyanús ha a másik terhességednél megvolt a menszeszed. Ez nem volt valami erős menszesz, ebből még akár baba is lehet. tesztelj.
Szia!
Nekem is hasonló problémám van!
Megjött 30 napra,de csak kevés volt és csak barna és csak 3 napig!Volt előtte egy halvány pozim.Majd mikor megjött egy negám.Már egy hete elúlt a mesnim,de a melleim leszakadnak és folyton aludnék meg öklendezek és a tesztjeim negatívok!
Hogy ilyenkor mi van,fogalmam sincs!Már arra is gondoltam,hogy valami hormon probléma hisz a mellfájdalom a peteérés után kezdődik és a menszesz kezdetéig tart(legalább is nálam) már hoszzú évek óta!!
Azért csak próbálj ellőni egy tesztet,drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!