Honnan tudnék ingyen teljes Rubint Réka vagy hasonló edzéstervet letölteni? Olyan link érdekelne, ami bevált!
szinte az összes magyar torrent oldalon fent van.
most melóban vagyok innen nem tudok konkrét linket adni.
de NCORE BITHUMEN MAJOMPARÁDÉ STB STB STB
A bittorrent ingyenes, csak rész kell venni a torrent közösségben és visszatölteni (seed -elni) a letöltött torrentet. Én csak a ncore -on és a gigatorrents -en vagyok fent, de mindenhol vannak fent videói Rubint Rékának.
Gondolom sejted, hogy az ilyen feltöltések illegálisak, mert te nem fizetsz a szerzőnek azáltal, hogy így letöltöd. Így az ilyen feltöltéseket a normál Webről nagyon hamar törlik.
A bitorrent az egyedüli, ami jól elterjedt, és többé-kesébbé még állja a sarat, a jogvédő szervezetek egyre agresszívabb harcával szemben.
Szóval ilyen oldalara kéne bejutni, és elsajátítani a torrentezést. Ez az oldal pl. remek alapot fog nyújtani:
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!