Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gyerekes tudok lenni, erre rámehet a kapcsolatom?
27 éves vagyok, de olykor nagyon gyerekes tudok viselkedni, ha a párommal vitatkozunk mindig én érzem magam megsértve. Ha a békülés kezdeményezést nézzük, akkor 1/3-2/3 az Ő javára.
A párom 29 éves, magas beosztású mérnök egy nagy multinál, sokat dolgozik, nagy felelősség van rajta. Ma indult 2 napra Ausztriába tárgyalni. Ilyenkor a ingeket összekészítem. Tudtam, hogy 3 ing kell neki, és csak annyit vasaltam ki, erre közölte, hogy vasaljam ki az összeset, mert ő majd választani fog..... Ezen jól összevesztünk, mert nekem erre most nagyon nem volt időm, nem is csináltam meg. Jól összevesztünk, és én gyakorlatilag elköszönés nélkül elmentem otthonról, csak annyit mondtam neki, hogy szia, pedig sziával soha nem is köszönünk egymásnak.
Egész nap fel voltam húzva, de 11 körül írtam neki, hogy nem akarok veszekedni vele, meg hogy mi összetartozunk és szeretem. Még mindig nem válaszolt....
Tudom, hogy nagyon gyerekes vagyok, és meg kellene emberelnem magam, mert bármikor találna magának egy tip-top nőt, de néha nem megy. Mindig elhatározom, hogy tökéletes társ leszek, aki meleg otthont varázsol, állandóan támogató, de sokszor elrontom.
Nem tud vasalni? Mit kell abban tudni?
Azelőtt a mama vasalta a ruháit? Te vagy az új mamika?
Köszönöm szépen a válaszokat, különösen a 10-esnek!
Természetesen én is dolgozom, mellette tanulok. Azért is nem volt sok időm, mert nagyon kemény vizsgám lesz, és készültem rá.
Rosszul esik, hogy még mindig nem reagált az SMSemre, mert én megtettem az első lépést, a makacs természetemet próbáltam félre tenni. De sajnos tudom, hogy ott nagyon elrúgtam a pöttyöst, hogy gyakorlatilag köszönés nélkül leléptem, miközben ő meg külföldre megy. Ez sokkal nagyobb gond, mint hogy nem vasaltam ki mindent.
A vasalás dologról meg annyit, hogy nem ért hozzá, de sok dologhoz meg én nem értek. A fürdőszobánkat ő csempézte ki, mert ért hozzá, én azt nem csináltam....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!