Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nagyon gyerekes tudok lenni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gyerekes tudok lenni, erre rámehet a kapcsolatom?

Figyelt kérdés

27 éves vagyok, de olykor nagyon gyerekes tudok viselkedni, ha a párommal vitatkozunk mindig én érzem magam megsértve. Ha a békülés kezdeményezést nézzük, akkor 1/3-2/3 az Ő javára.

A párom 29 éves, magas beosztású mérnök egy nagy multinál, sokat dolgozik, nagy felelősség van rajta. Ma indult 2 napra Ausztriába tárgyalni. Ilyenkor a ingeket összekészítem. Tudtam, hogy 3 ing kell neki, és csak annyit vasaltam ki, erre közölte, hogy vasaljam ki az összeset, mert ő majd választani fog..... Ezen jól összevesztünk, mert nekem erre most nagyon nem volt időm, nem is csináltam meg. Jól összevesztünk, és én gyakorlatilag elköszönés nélkül elmentem otthonról, csak annyit mondtam neki, hogy szia, pedig sziával soha nem is köszönünk egymásnak.

Egész nap fel voltam húzva, de 11 körül írtam neki, hogy nem akarok veszekedni vele, meg hogy mi összetartozunk és szeretem. Még mindig nem válaszolt....

Tudom, hogy nagyon gyerekes vagyok, és meg kellene emberelnem magam, mert bármikor találna magának egy tip-top nőt, de néha nem megy. Mindig elhatározom, hogy tökéletes társ leszek, aki meleg otthont varázsol, állandóan támogató, de sokszor elrontom.

2015. márc. 25. 16:08
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
0%
3 ingért ilyen ribilliót. Nő vagyok, de elméletileg a ruhákat az asszonynak kellene vasalni, a háztartást ellátni, főzni, mosni, takarítani. Mindenkinek arra van ideje, amit akar. A másik, tudtad, hogy fontos neki: egy mosogatás, felsöprés, konyharendrakás helyett igazán belefér volna az ing vasalás. De hogy őszinte legyek... te kimosod a ruhákat és úgy gyűrötten megy a szekrénybe??? Vagy passz... én ezt nem értem. Tényleg össze kaphatnád kicsit magad, mert hamar talál helyetted mást. Nem vagy pótolhatatlan. Arról nem is beszélve, hogy amibe tud beszáll otthon segíteni, te meg itt írogatsz a gyakorin. Eszem megáll.
2015. márc. 25. 16:44
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem tud vasalni? Mit kell abban tudni?

Azelőtt a mama vasalta a ruháit? Te vagy az új mamika?

2015. márc. 25. 16:51
 13/26 anonim ***** válasza:
80%
Most ezeket a válaszokat komolyan gondoljátok?? A kérdező is dolgozik, ugyanúgy, ahogy a férje. Oké, kivasalt három inget, de basszus, ha nem tetszik az embörnek, álljon neki vasalni. Ha olyan nagyon magas a beosztása, nyilván nem okoz gondot neki megtanulni vasalni, ha már ilyen rohadtul válogatós. Ráadásul sz.rik arra, hogy a párja elnézést kért. Milyen ember az ilyen??
2015. márc. 25. 16:51
 14/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat, különösen a 10-esnek!

Természetesen én is dolgozom, mellette tanulok. Azért is nem volt sok időm, mert nagyon kemény vizsgám lesz, és készültem rá.

Rosszul esik, hogy még mindig nem reagált az SMSemre, mert én megtettem az első lépést, a makacs természetemet próbáltam félre tenni. De sajnos tudom, hogy ott nagyon elrúgtam a pöttyöst, hogy gyakorlatilag köszönés nélkül leléptem, miközben ő meg külföldre megy. Ez sokkal nagyobb gond, mint hogy nem vasaltam ki mindent.

A vasalás dologról meg annyit, hogy nem ért hozzá, de sok dologhoz meg én nem értek. A fürdőszobánkat ő csempézte ki, mert ért hozzá, én azt nem csináltam....

2015. márc. 25. 17:02
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
De ugye tudod, hogy a vasaláshoz nem kell érteni, csak huzigálni kell a ruhán?
2015. márc. 25. 17:04
 16/26 anonim ***** válasza:
47%
Aztán az is lehet, hogy a férje csak viccből mondta a vasalást, csak ő hisztizik és komolyan vette.
2015. márc. 25. 17:07
 17/26 A kérdező kommentje:
Igen, értem, de neki soha nem ment, mert nem áll rá a keze, mindig valahol gyűrött marad. Mivel a főzésen kívül minden mást megcsinál itthon, így elfogadtam, hogy ezt én csinálom.
2015. márc. 25. 17:08
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez egy olyan dolog, ami minden kapcsolatban előfordul, csak más a tárgya. Néha egy ing, néha egy mosatlan pohár, vagy széthagyott félpár cipő. Idegesek voltatok és egymáson töltöttétek le. Na bumm. Nem ti vagytok az elsők. A válaszadókat sem értem... Nem az ing a probléma forrása, hanem, hogy a stressz levezetése nem megfelelő. Ezen kell javítani, mert az ing huszad rangú a történetben, mint ahogy az is, hogy ki tudja-e vasalni, vagy nem.
2015. márc. 25. 17:51
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
"Magas beosztású mérnök"-ként igazán eljuthatna arra a felismerésre, hogy ezt a folyamatot úgy lehet optimalizálni, ha vasalás előtt kiválasztja a 3 inget, amit szeretne, és te majd csak pont azt a 3-at vasalod ki, amire most szüksége van.
2015. márc. 25. 18:34
 20/26 anonim ***** válasza:
43%
Ne akaszkodj rá! Vár meg amíg elmegy a barátnője, akkor majd fog sms-t írni. Türelem!
2015. márc. 25. 18:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!