Normális, hogy megirigyeltem a mostoha novérem amiért gyermeket vár?
Figyelt kérdés
Én nem tartom vele a kapcsolatot már nem lakom otthon sose jöttünk ki egymással. Ma felhívott anyukám és ö mondta,hogy kisbabája lesz a mostoha nővéremnek. Irigységet éreztem,mostanában nagyon vágyom már az anyaságra, de még nincs saját lakásunk és olyan anyagi hátterünk, hogy gyereket válaljunk 23L2016. okt. 7. 13:53
1/7 anonim válasza:
szerintem teljesen normális, hogy egy érett nő szeretne gyereket.
az más kérdés, hogy a megvalósítás sokszor késik anyagi okok miatt.
2/7 anonim válasza:
Gondolj arra hogy van meg par millio terhes no a vilagon. Fiatal vagy meg. Akkor legyen gyereked haminden teren felkeszultek vagytok. Jobb ha meg nem lesz gyerek.
3/7 anonim válasza:
Normális. Hiszen te nem az ő babáját szeretnéd elvenni, hanem sajátot akarsz. Nincs ebben semmi különös. Sok nő érez így. Remélem, hamarosan összejön. Akkor ez az érzés biztosan elmúlik.
4/7 anonim válasza:
most az egy dolog, h nem jöttetek ki jól soha, érthető, h szeretnél te is gyereket és most irigy vagy- amíg nem megy át rosszindulatú furkálódásba, nincs vele gond.
5/7 anonim válasza:
Normális. Azért, mert leghalványabb fogalmad sincs arról, mennyire hihetetlenül idegtépő és fárasztó MUNKA egy kisbabát ellátni. Hogy milyen az, amikor olyan tompa vagy a kialvatlanságtól, hogy már hallucinálsz és sírsz amikor végiggondolod, hogy esélyed sincs kipihenni magad még hónapokig. Hogy mennyire súlyos felelősség, amikor megérted, hogy egy élet van rádbízva, amiért minden percben te vagy a felelős. Hogy mennyire könnyen rámegy a párkapcsolat arra, hogy te "teljes üzemmódban" anya vagy, míg a párod nem érti, miért vagy te fáradt, hisz egész nap otthon voltál... olvasgasd mondjuk a "bezzeganya" blogot, ahol számodra nagyon új oldalát ismerheted meg az anyaságnak, ami éles ellentéte a Facebookon megosztott, rózsaszín rugdalózóban édesen alvó babócáknak... rögtön nem leszel irigy, és ezt nem gúnyosan írom.
6/7 anonim válasza:
vicces, hogy aki azt írja, hogy normális, hogy egy 23 éves nő gyereket akar, azt mind lepontozzák.
Hány éves kortól normális gyereket akarni, ha a lepontozók szerint nem normális 23 éves korban?
7/7 anonim válasza:
én úgy látom, mindenki le van pontozva, pedig mindenki tök normális válaszokat írt... én nyomtam egy felpontozást mindre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!