Mit tudnék csinálni?
Figyelt kérdés
Van egy mostoha nővérem aki kint él berlinben.És elég bunkó a nevelőapummal.Ezt a levelet küldte neki:Apa legyszi kuldd mar ki, mert oriasi szuksegem lenne ra, mert az uj szobamat festeni kell, alig van butorom, es nem akarok penzt kolteni arra ami nem kell. De mar nem akarok egy tizenotodik levelet se megirni mert nincs ra energiam szoval konyorgom kuldd mar ki azt a csomagot meg ebben az evben, hadd ne kelljen meg otszor irnom,
És utánna elintézte egy bocsi csak ideges voltam-mal.
Szerintetek mit tudnék csinálni?
2016. ápr. 1. 21:25
1/7 anonim válasza:
Miért kellene neked bármit is csinálni?
2/7 A kérdező kommentje:
Mert idegesít!Kihasználja a nevelőapukámat!Mindiig pénzt kér!Amm. meg le se szar minket!!!
2016. ápr. 1. 21:38
4/7 anonim válasza:
Engem is idegesít pl az időjárás.
Mit tegyek??
5/7 anonim válasza:
El tudod mondani pl a nevelőapukádnak, hogy mit érzel. Mindig tedd hozzá, hogy "szerintem", és azt is, hogy "úgy érzem, hogy". Azért, hogy ne legyen ebből vádaskodás, hisz ne feledd el, a nevelőapádnak ő is a gyereke. A saját érzéseidről viszont mindig, egész életedben jogod lesz beszélni. Nevelőapukád megoldja a helyzetet, nem neked kell. Akkor sem, ha idegesít. Egyet tehetsz: beszélsz róla neki. Miért is ne, hisz az apukád és simán meg kell tudnotok beszélni bármit, ami nyomaszt téged. :)
6/7 anonim válasza:
Küldjétek már ki azt a csomagot 😃
7/7 anonim válasza:
Komolyan nem értem, mi ebben a levélben a bunkóság, ha ötvenszer kérte már azt a nyomorult csomagot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!