Öcsémnél drogot találtam, port, ez már a sokadik eset mit kéne csinálni?
Figyelt kérdés
Anyám elutazott külföldre de félek ha most szólok neki elrontom az egész kikapcsolódását,ez már a sokadik ilyen alkalom,régen csomó mindent eladott itthonról mikor elkezdtett porozni,aztán mikor elkaptuk leállt és csak füvezett most megint kezdi,valaki könyörgöm segitsen?26/F2016. jan. 15. 18:22
1/25 anonim válasza:
Nem tudsz mit tenni ha egyszer elindult az úton... minél jobban eltiltod annál jobban akarja majd csinálni. Csak gratulálj neki és mond meg hogy boldog jövőt kívánsz számára
2/25 A kérdező kommentje:
Anyámék azt mondták kifogják tenni a házból ha még1szer találnak nála,Istenem komolyan mondom nem hiszem el....:(
2016. jan. 15. 18:28
3/25 anonim válasza:
Feljelenteném és kötelezném valami gyógykezelésre.
4/25 anonim válasza:
elkezdtett porozni,aztán mikor elkaptuk leállt
Mert az csak úgy megy, hogy most kicsit abbahagyja...
5/25 anonim válasza:
Otthon laksz még? Szép egy család.. sok mindent szerintem nem tudsz szedni, öcséd tulajdonképpen megírta a saját sorsát már.. :)
6/25 anonim válasza:
szedni helyett tenni... :D :D :D
7/25 A kérdező kommentje:
Úgymondom neked hogy akkor csak füvezett,tudom az se jobb de még a portól még mindig jobb....
2016. jan. 15. 18:34
8/25 A kérdező kommentje:
Igen még itthon lakok én 26vagyok,ő 23....most komolyan mit lehetne tenni?!
2016. jan. 15. 18:35
9/25 anonim válasza:
Rendőrség! ők segíteni fognak a srác rehabilitációjában ;)
10/25 anonim válasza:
Ne kitegyétek, hanem segítsetek neki. Szakemberrel mérettessétek fel a probléma súlyosságát, és ha más segítséget nem tud kapni, küldjétek elvonókúrára, rehabilitációra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!