Öcsémnél drogot találtam, port, ez már a sokadik eset mit kéne csinálni?
Nem tudom mit kellene csinálnod, így nem is adok tanácsot, de ez az én történetem:
A barátomnak a huga(nevezzük Lillának) összejött egy drogdílerrel(Tóni). A Tóni is használta, de inkább eladni szokta. Lilla szülei megtudták h a csávója miből él és el kellett költöznie. Aztán egy nap a Tóni nem adta meg a tartozását az ő dílerének(Doni). A barátommal már külön éltünk, a Lilla a szüleivel szemben egy házban. A Lilla házának melléképületét egy nap felgyújtották. A rendőrök természetesen nem találtak semmit, míg a tűzoltók biztosak voltak benne, hogy nem véletlen volt. A rendőrség korrupt, lefizethető. Lilla nem szakított Tónival. Rá egy hétre a mamáék (lilla szüleinek) házát támadták meg és a kiskutyájukat legyilkolták. A rendőrség most sem csinált semmit. Lilla még mindig szerelmes. Tónit túladagolásban szállították kórházba és meghalt. Valószínűleg valamit kevertek a divatdrogjába a cimborái, de a rendőrség tehetetlen. Lillát megfenyegették hogy ha nem fizeti vissza a csávója sz**rjait, akkor őt eladják külföldön. Az egész család rettegett, hogy mikor ölik meg őket álmukba. Lilla elment prostinak, a mamáék a mai napig rettegnek. Mi pedig vettünk a barátom szüleinek 3 olyan kutyát, ami megvédi őket. Végül az egyik politikai párt feljelentgetései vetettek ennek véget. Leváltották a helyi rendőrfőkapitányt és rögtön meglett mindenki. Lilla összeroppant és egy intézetben tölti napjait még jó ideig. A mamáék már tudnak aludni, és így már mi is.
Az, hogy a tesód hogy teszi tönkre az életét, az az ő dolga. De hogy rátok is rátok hozza a veszélyt, az már nem csak az övé. Én biztosan nem babusgatnám a kisöcsit, hanem ellátnám a baját és kitenném a francba. Az ártatlanok szívnak mindig az idióták miatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!