Ti mit szóktatok a testvéretekel csinálni?
Igen, a verekedés jó dolog, mi még a mai napig püföljük egymást a bátyámmal (ő 24, én 21).
Fiatalabb korunkban nagyon sokat hülyültük, buta zenékre táncoltunk és hasonlók. Moziba is gyakran jártunk, illetve olyan klasszikus sorozatokat néztünk, mint a South Park és a Family Guy.
Beszélgetni, játszani LOL-t, Hearthstone-t, veszekedni. Verekedni már nem szoktunk :D Néha tanulunk is együtt.
Én 19L, ő 17F, édestestvérek vagyunk
Én a lábán lefele szoktam lógatni a tesómat, meg dobálgatni össze vissza XD Ő 1 éves én meg 19.
Na amúgy viccet félre téve, ő még nem olyan nagy gyerek így nem is szoktam sokat lenni vele, mert nem tudok vele mit kezdeni. Mindennap játszok vele egy 10-20 percet ilyeneket, hogy "Hol baba? ITT A BABAXD" meg hasonlókat, néha kicsit dobálgatom a levegőbe ő meg kacarászik...Szóval vele még nem lehet nagyon mit kezdeni, de ha nagyobb lesz akkor veszek neki egy nagy LCD TV-t meg egy Xboxot és megtanítom játszni és majd csapatjuk együtt, mint én régen! :D Amúgy féltestvérem nekem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!