Ki mennyire szégyellős a rokonjai előtt? Szoktatok mesztelenkedni egymás előtt
Figyelt kérdés
mennyire vagytok szégellősek rokonok, szülők, testvérek, nagyszülők előtt? a korod, és nemed is ird le lécci
én nem vagyok szégyellős, van igy még más is ezzel?
2015. okt. 17. 14:42
1/10 anonim válasza:
Csak a parom elött nem vagyok szegyellös.
2/10 anonim válasza:
Ugyanúgy vagyok, mint az első. Senki más előtt nem vetkőzöm le, szüleim előtt sem. De nem is tartok erre igényt, nyár közepén 50 fokban is úgy érzem jól magam, ha van rajtam valami, így kényelmetlenséget ez semmilyen szinten nem okoz nekem.
3/10 anonim válasza:
Helyesen: meztelenkedni
Felénk nem divat.
5/10 anonim válasza:
Rokonokat évben 1x látom, család előtt is max félmeztelen vagyok férfiként. Felénk nem szokás.
6/10 anonim válasza:
Egész nap nekik mutogatom a kolbászt.
7/10 anonim válasza:
Megvallom, még soha, senki előtt nem mesztelenkedtem.
8/10 anonim válasza:
Legalábbis elvileg nem vagyok szégyellős, a test normális. Viszont nekem az a természetes, ha van rajtam ruha, így eleve ritkán lát bárki meztelenül a páromon kívül. De pl. ha anyós bejön, ha nála fürdök, akkor nincs semmi, miért is lenne? Férfi rokonokban pedig hiányt szenvedek, de olyan mély sokkot akkor is nehéz lenne szenvednem, azt hiszem.
Anyámmal simán öltöztük egymás előtt, testvérem nincs.
39N
9/10 anonim válasza:
Töröli is a kommentemet... válaszolgattok, pedig vagy már hússzor megkérdezte ezt.
10/10 anonim válasza:
Szoktunk mesztelenül lenni.
11L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!