Hány testvéretek van? Milyen neműek vagytok? Hány évesek vagytok? Milyen a kapcsolatotok? Mit szoktatok együtt csinálni?
2 jóval nagyobb fiútesóm van, és én vagyok a legkisebb lány. Ők 6 és 8 évvel nagyobbak nálam.
Mindhárman különbözőek vagyunk: a legnagyobb a realista, hitetlen és matekfej és szocializálódó. a középső mindenhez ért (kitűnő tanuló volt). és én vagyok a művész, mint rajz, mint zene.
Mióta a középső egyetemre ment, és csak 2-3 havonta látom úgy érzem, hogy jobb lett a kapcsolatom mint eddig, mikor hétvégenként láttam.
Bár különbözőek vagyunk, szoktunk együtt lenni nagy ritkán. Pl. vakációkban együtt számítógépes játékokat játszunk (lány létemre csatlakozok hozzájuk a Lol-ba, Cod-ba, stb.)
Hárman vagyunk testvérek.
Nővérem 23 éves
én (lány) 22 éves
húgom 17 éves
17/F vagyok. Nővérem 31 Bátyám 35
Mindkettejükkel nagyon jó a viszonyom. Nővérem messze lakik párjával, véletlenszerűen 3-4-5 hetente jár haza így sok személyes élményem most nincs vele, de kiskoromból sok jó emlék köt hozzá. Telefonon naponta beszélünk. Van hogy elmegyek hozzájuk amolyan "kirándulásra" 1-2 hétre.
Bátyám közelben lakik, vele szinte naponta találkozok. Sokszor dolgozunk együtt, mikor mit. Nyáron ő rendezett nekem melót. Ő amolyan pót-apám, sokszor kapok tőle ajándékot, ruhát, zsebpénzt. Ha van ideje elvisz szórakozni haverokkal vagy ahová akarok menni. Vasárnaponként járnak haza a családdal (feleség és 2 gyerek) ebédelni és kikapcsolódni a gyerekek mellett :D
Kisebb koromban sokszor járt külföldön, sokszor vitt magával, ha nem vitt akkor hozott ajándékot, jártunk együtt "bulizni" a haverjaival stb. Szeret kötekedni, és néha legszívesebben lepofoznám, de nagyon jó arc :D
Tehát jobb tesókat nem is kívánhatnék :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!