Öcsém álomvilágban él, mit lehetne vele csinálni?
Ahhoz hogy egyáltalán ne kelljen polgári melót végeznie, elég ha jó körökbe kerül onnantól meg kialakul minden, de ahhoz kell egy benyomás, rátermettség. Erről a dologról egy Ukrán ember jutott eszembe, aki szintén fiatalon került bele az élet másik részébe, még 20 éves sem volt de verőlegény lett belőle, illetve autólopás, cigicsempészet és nőket is küldött az utcára mindezt 30 éves kora előtt, persze a börtönbe ült pár napot, utána kihozatták.
Vállalkozni nyelvtudás és szakma, pénz nélkül lehetetlen, de legfontosabb a pénz, amit nem tudom kitől vagy hogyan akar megkeresni, kérdezd majd meg ha újra téma lesz, honnét szándékozik tíz milliókat szerezni :)
Mondjuk te sem állítasz elé jó példát azal, hogy 5 mondatot nem tudsz normálisan leírni.
Egyébként hiába pattogsz, nem is a te dolgod ezzel foglalkozni, hanem a szüleiteké, de ha már lassan 18 éves lesz az öcséd, úgyis mindegy.
Hú bakker, Te aztán szuper testvér vagy. Hálát adok az égnek, hogy nem az enyém...
Mondd csak, mi lenne, ha nem az lenne életed célja, hogy porig alázd, és a sárga földig lehordd az öcsédet, és porrá zúzd az álmait? Helyette foglalkozhatnál például nem is tudom hmm......a saját életeddel.
Ez olyasmi, amivel te, mint idősebb testvér nem sokat tudsz kezdeni, mert ez a szülői nevelés hatása. A szüleidnek kellene végre beszélgetni vele rendesen, illetve bizonyos önállóságot elvárni.
Ha én lennék ennek a gyereknek az anyja, megmondanám, hogy 18 éves korától vagy rendesen tanul, vagy pedig elmegy dolgozni és hazaad a fizetéséből annyit, amennyi a háztartás költségeinek ráeső része. Ha a kettő közül egyiket sem teljesíti, mehet amerre lát, nem kötelességem eltartani egy felnőtt embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!