Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Öcsém álomvilágban él, mit...

Öcsém álomvilágban él, mit lehetne vele csinálni?

Figyelt kérdés
nem tartja fontosnak a tanulást se a munkát, mindig azt mondja ö munka nélkul is gazdag lesz, semmi se érdekli csak az éneklés, régen mindig azt mondta hogy sztár lesz pedig szörnyu hangja van, sztem már ö is rájött erre mert most meg azt hajtsa hogy ha betölti a 18 at ö gazdag válalkozo lesz, de hogy miben akar vállallkozni vagy miböl azt ö se tudja, még a boltba meg a postára se megy el meg a legegyszerubb dolgokat se tudja elintézni könyörgöm h lenne már ö belole valaha is válalkozo? középiskolába jár de ott is csak bukdácsol már egyszer évet is ismételt, könyörgöm mit akar ez az élettöl? nyolc általánosnál ugy se lesz neki több soha a budos életbe ha igy folytatja, most 17 éves lassan betölti a 18-at szerintetek hogyan lehetne vele megértetni hogy az élet nem olyan egyszeru ahogy azt ö gondolja? 20L

2016. jan. 17. 21:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
53%
Pont, mint az én öcsém, de ő a kezdőpénzért és a magasabb életszínvonal fenntartásáért anyát nyúzta. Most 21 éves, és éneklés helyett a gyúrás és a box a mindene.
2016. jan. 19. 17:42
 12/17 A kérdező kommentje:
ja azt elfelejtettem irni h egyszer még anyának is nekiment, meg be akar rugni állandóan csak inna de nem is birja a piát mindig beokádik a kis nyomi, még szenteste is berugott meg okádott, ebböl egy alkoholista munkanelkuli lesz sztem ha igy folytatja, bár azt mondja megprobálja letenni majd az érettségit sztem kizárt h ez igy sikerulni fog, de ne legyen igazam, a helyesirásomért elnézést kérek nincs tul sok idöm ezért gyorsan irok!
2016. jan. 22. 14:12
 13/17 anonim ***** válasza:
39%

Hagyd a fenébe! Te úgy sem tudsz hatni rá!

Menekülj jó messze a háztól is!

Nehogy a Te véredet szívja egy életen át!

2016. jan. 22. 15:01
 14/17 anonim ***** válasza:

"Vállalkozni nyelvtudás és szakma, pénz nélkül lehetetlen, de legfontosabb a pénz, amit nem tudom kitől vagy hogyan akar megkeresni, kérdezd majd meg ha újra téma lesz, honnét szándékozik tíz milliókat szerezni :)"

No, akkor elmondom neked, hogy lehet vállalkozni mindezek nélkül. Nem minden vállalkozáshoz van szükség hatalmas induló tőkére. Pár ezer forintból már el lehet indulni. Ha nem hiszed, sajnálom. Nekem sikerült, másoknak is.

2016. jan. 22. 17:10
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Erre mondta egy öreg bácsi mikor toltuk a babakocsiban a gyereket:" Olyanok a gyerekek mint egy kis fa.Amíg fiatal kis vessző lehet hajlítgatni, írányítgatni,terelgetni; ha viszont tizenéves lesz akkor már csak törni lehet!Azt viszont NAGYON nehéz!"
2016. jan. 22. 21:02
 16/17 acelsziv ***** válasza:

boholy.blog.hu

Ezt olvastasd el vele. Az író is menő akart lenni, csak tenni nem volt hajlandó érte. Most majd' 50 évesen is nyomorog

2016. jan. 30. 13:29
 17/17 anonim ***** válasza:
Az en testveem is ilyen. Azzal a kulonbseggel, hogy o legalabb dolgozni akar. De csak itt helyben, meg olyan munkat ahol mindenki beken hagyja. Anyamek elkenyeztettek, mindent megkapott es meg is mondta anno apumnak, hogy "van penzed, a gyereked vagyok, csak nem dobsz ki.". Aztan jott a pofara eses amikor nem kapott tobb lovet...de meg mindig otthon lakik es megmondta, hogy o elvan itt a szobajaban, nem fog veszodni. Majd jon a kovetkezo pofra eses 40 evesen, amikor nem lesz anyu-apu. En is probaltam rajta segiteni, vittem volna jobb korokbe de nem akarta. Bekepzeltek vagyunk meg okosok, fujjj...akkor igy jart. 25/F
2016. jan. 30. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!