Milyen érzés mostoha (= hozott) testvérek mellett felnőni?
Ha nem lesz megkülönböztetés közöttük (enyém-tied-miénk),
akkor nem lehet semmi probléma, nektek kell megelelően kezelni a helyzetet.
Én közös gyerek vagyok. Apunak volt egy akkor 11 éves lánya anyunak meg egy 14 éves fia amikor én születtem 1994ben.
Apu nem tarja a kapcsolatot a lányával(nem,nem anyu miatt hanem ,apu döntött így magától.Elég érdekes a természete apunak remélem egyszer azért megismerem a nővéremet is)A bátyámmal viszont rettentő jó a kapcsolatom és sok mindent köszönhetek neki. Soha nem éreztette velem ,hogy nem tart a testvérének.
Apjuk, gyere!
Az én gyerekem és a te gyereked veri a mi gyerekünket!
Én az exem sztoriját tudom: Amikor ő született, az édesanyjának már volt két gyereke, szóval neki két féltestvére lett. Egymást imádják, nagyon jó testvérek, de a két bátty utálja a nevelőapjukat. Tett érte a fater, ezt elismerem. Nálam annyi van, hogy van két mostohatestvérem, de én nem élek velük, az apám van velük, nem mondom h rossz a kapcsolatunk, inkább semmilyen. Nem érdekelnek.
19/L
A feleségen múlik, mint sok minden más.
Lehet mondani, hogy a férj ezt akar, meg azt; de igazából csak egyetlenegyet akar, a felesége kedvében járni.
Ha úgy látja, hogy a saját gyerekétől lenne jobb megszabadulnia, hogy a felesége kedvében járjon -akármit is mond a feleség- , akkor azt teszi.
Nem tudni, hogy a feleség vagy-e vagy a férj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!