Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A noverem tenyleg nem torodik...

A noverem tenyleg nem torodik velem vagy tulreagalom?

Figyelt kérdés
Van egy egy evvel idosebb noverem(en 25, o 26 eves), mindketten kulfoldon elunk evek ota,de nem ugyanabban az orszagban, tehat elegge szet van szorva a csalad. Nekem van egy helyi parom, aki jol keres nagyon, tehat dolgoznom nem kell, mondjuk most azert nem, mert gyerekunk szuletett ket honapja, de ha nem lenne sem szorulnank ra az en minimalberes fizetesemre. A noverem is kapcsolatban el, de sokat dolgozik, tehat megertem, hogy keves ideje van, mi is kb. masfel eve nem talalkoztunk, mert nem tudtuk megoldani soha, hogy egyszerre menjunk Magyarorszagra(a szuleink miatt). Sokszor beszelunk interneten keresztul, sokat erdeklodik a fiam felol is, mindig keri, hogy skypeoljunk es hagy lassa, de zavar, hogy ugy latom nem akar tobb energiat belefektetni abba, hogy tobbet talalkozzunk,plane, hogy mostmar gyerekem van. Mondta, hogy vett ki szabit es karacsony utan(28an) jonne egyenesen ide hozzank ket hetre, mert szeretne minket latni. En leteremtettem, hogy miert nem tud elobb jonni, nem is erdekli se a fiam, se en, van felretett penzuk, nem igaz, hogy nem tud elobb szabit kivenni. Meg en szivesen varnam oket karacsonyra,de mondta, hogy azt a parjaval tolti, mert neki akkor is dolgoznia kell es nem fogja ot egyedul otthagyni. Ki is akadt ram rendesen, hogy hogy lehetek ilyen, hogy nekem baromi konnyu,mert eltartanak(mielott terhes lettem azelott is igy volt majdem 3/4 evig), mit nem tudok azon megerteni, hogy atszamolva hiaba keres otthoni viszonylathoz kepest jol, ott nem lesz milliomos, meg hazra gyujtenek kint, ok is akarnak csaladot. Mondta, hogy azzal, hogy ennyire szet van szorva Europaban a csalad vallaltuk azt, hogy nagyon keveset fogjuk egymast latni, de ez ezzel jar, ha mar megvan kint az eleted, akkor ahhoz viszonyitva tervezel, nem pedig az otthoniakhoz alkalmazkodsz. Tenyleg sokat keres minket, de szerintem ez csak kifogas, ha igazan akarna, megtudna oldani, hogy tobbet jojjon ide is es Magyarorszagra is. Mit gondoltok, tulreagalom?

2016. okt. 14. 14:58
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Megdicsőülve érzed magad, akit csak csodálni lehet, mert gyereke van és eléje kell járulni hódolni.
2016. okt. 14. 18:29
 22/27 anonim ***** válasza:
86%
Provokatív válaszvadász kamu, ennyire sötét nem lehet senki...
2016. okt. 14. 18:42
 23/27 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem is olvasd el amit írtál. Nektek megvan az anyagi bőven, nem értem miért nem ti mentek hozzájuk. Szegény gürizik a párjával együtt, h legyen egy saját házuk, h családot tudjanak ők is alapítani, neked már ez is megvan. Számolj már, h mennyibe kerül egy utazás pláne ha vízum is kell, napi szinten is biztosítania kell az ott létet, szerinted?

Nem írtad melyik országokba vagytok, de szerintem nektek kéne utazni, nem neki. Ő keres téged skyepon, de nem írtál róla h te keresed-e.

Szerintem örülj neki, hogy van egy keményen dolgozó nővéred, és légy büszke rá.

2016. okt. 14. 19:08
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Igen, teljes mértékben nem, hogy túlreagálod, de még követelőző is vagy. Mióta szokásod, hogy te akarod beosztani mások életét???
2016. okt. 14. 19:34
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Akarki ki is irta ki, a kerdesben beszelo no elmebeteg. Agyara ment az otthonules.
2016. okt. 14. 20:36
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
borzasztó vagy.
2016. okt. 15. 01:36
 27/27 anonim ***** válasza:
Nekem ez gyanús, hogy leírtad a sztorit a testvéred nézőpontjából, mintha ő írta volna...
2016. okt. 15. 13:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!