Miert ilyen streber a noverem? Kinek csinalja?
Figyelt kérdés
Egyszeruen hihetetlen amit muvel. Tanitas utan minden nap bentmarad valamiert. Edzes, fakultacio, vitakor, egyebek. Ezek mellett jar konyvtarba, muzeumba, a suliban minden projektet elvallal, kb havonta kiolvas egy konyvet, kiseloadasokat tart, szinotos tanulo(2 negyese volt eddig egesz eleteben!)Bizonyitvanyosztaskor mindig kap oklevelet, mert kimagsloak az eredmenyei Ha fel van adva a konyv fele, o az egeszet megtanulja. Mire jo ez? Kinek csinalja? Nagyon zavaro mar. Suliban is tok sokan cikiztek mar mert streber, mindenre ot kerik meg a tanarok, pedig nagyon jo csaj.2015. máj. 10. 19:02
1/38 anonim válasza:
Szerintem magának csinálja. Egyszerűen csak el akar érni valamit az életben.
2/38 anonim válasza:
Hát akkor ő csinálja jól, kevés az aki szép is okos is, vagy legalább szorgalmas.
Most cikizik, aztán amikor majd Audival fog beállni a meki driveba és az osztálytársad fogja kiszolgálni, akkor majd fordul a pénisz.
3/38 anonim válasza:
Havonta kiolvas egy könyvet? Akkor még nem is vészes, én gimis koromban naponta kiolvastam egyet (jó, az 500 oldalasokat kettő). Valószínűleg azért csinálja, mert ez esik jól neki, ő így kapcsolódik ki. Esetleg szeretne egyetemre menni, hogy később jó állása legyen?
4/38 anonim válasza:
És aki jó csaj annak automatikusan hülyének kell lennie? Én becsülöm a lányt, ő valamit el fog érni az életben, van szorgalma, kitartása, gondolom életcélja is. Magának csinálja, egyértelműen. Grat neki, nem lesz belőle hülye birka.
5/38 anonim válasza:
Nekem is van egy ilyen osztálytársam, akit mindig "lestrébereznek". Szerintem nem kéne azért valakit bántani, mert szorgalmas. Majd ha nem segít másoknak, amikor megkérik (a tanulásban), akkor piszkálják!
6/38 anonim válasza:
Téged ez miért érdekel? Miért zavar? Mi a baj azzal, hogy törődik a jövőjével? Mi az, hogy havonta ki olvas egy könyvet? Ez olyan nagy baj?( Megjegyzem, az igazi könyvmoly 1 nap alatt olvas ki egy könyvet.) Baj ha benn marad? A fakultáció kötelező, ugye tudod? Vitakörbe jár? Miért baj? Hagyd már élni őt, azt csinál amit akar. Örülj, hogy nem qurvult el. Ennyire unatkozol? Ha igen, ajánlanám az ékezetek tanulmányozását. Hátha, megbékélsz velük és használni fogod őket.
7/38 anonim válasza:
Majd egyszer rajossz, csak nehogy akkor mar keso legyen.
9/38 anonim válasza:
Protekcióval -nyalizással ,vagy a lányhoz hasonlóan kitűnő szorgalommal lehet vinni valamire manapság. Mi ebben a baj? Irigykedésen kívül?
10/38 anonim válasza:
És téged ez miért is zavar?
Nem árt neked, magának csinálja, és jól is fog vele járni később.
Szerintem féltékeny vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!