Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit tehetek ha a nővérem ezt...

Mit tehetek ha a nővérem ezt csinálja?

Figyelt kérdés
Anyámnak megjátssza hogy kedves. összehazudik rólam mindent, pl hogy nem tanulok, hogy nem csinálok soha semmit, stb. Mindenért beköp. Amikor még jó volt a kapcsolatunk (egy éve kb) mindent elmondtam neki. Felnéztem rá, csodáltam, ő jelentette számomra a megtestesült tökéletességet, úgy akartam kinézni mint ő, olyan akartam lenni. Most már mindent máshogy látok, mert elkezdett ok nélkül bántani. Az anyámmal is szörnyű a kapcsolatom, kb csak kiabálunk egymással, általában ilyenkor meg is ver. A hülye nővérem meg ahelyett hogy kiállna mellettem, elmond neki olyan dolgokat, mint pl hogy kipróbáltam a cigit, hogy káromkodom, hogy nem vittem ki a szemetet, stb... Nem, nem aggódik értem, különben nem hazudna anyámnak. pl ma is egész nap tanultam, anyámnak pedig azt mondta, sorozatokat néztem és neteztem. Ő pedig nyilván neki hisz. Ráadásul ezért általában verést kapok. Nem járhatok el bulikba, mert ő régen mindig kiosont, és ezért anya nem tudta hogy ott van, de persze ő "otthon ült és szorgalmasan tanult". Mit tehetnék? Apukám sajnos nem él. 15/L
2015. ápr. 11. 15:19
 1/5 anonim válasza:

Szia!

Lenne egy ötletem, mit lehetne tenni, ám ehhez kicsit személyeskednem kellene, ha nem haragszol meg...: Ha alaposan végiggondolod, szereted őket?

2015. ápr. 11. 15:28
 2/5 anonim ***** válasza:
Hány éves a nővéred? Elég gyerekesen viselkedik...és hogy érted azt hogy anyukád megver? Valóban romlanak a jegyeid, vagy alaptalanul hiszi el a nővérednek hogy nem tanulsz? Nővéredet is megveri anyukád? Min szoktatok veszekedni, s miért vannak mindketten ellened? Próbáltad nővéreddel megbeszélni a helyzetet? Megkérdezted tőle hogy mi változott ami miatt megromlott a kapcsolatotok?
2015. ápr. 11. 15:28
 3/5 anonim ***** válasza:
Próbáld meg megbeszélni a nővéreddel ezt a dolgot, de szépen, kedvesen, ne ordibálva. Először is kérdezd meg tőle, hogy haragszik-e rád valamiért, és ha igen, akkor miért. Ha elmondja, kérdezd meg, hogy mit tehetnél, hogy olyan jó legyen a kapcsolatotok, mint régen, mert te azt szeretnéd.
2015. ápr. 11. 16:38
 4/5 anonim ***** válasza:

nem tudom miért lehetett ilyen. egy idősebb testvérnek szerintem feladata lenne kiállni a kisebb mellett, ha a szülők megverik pl. nem pedig még rátenni egy lapáttal.

főleg ha ennyi idősen nem volt egy minta gyerek, erre téged aki sokkal szolidabb, mindenért kritizál.

sajnálom::/ apukád veletek él?

2015. ápr. 11. 16:42
 5/5 anonim válasza:
oda mész hozzá szembe állsz vele és orrba vágod egy szeneslapáttal!
2015. máj. 6. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!