Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Miért csinálja ezt a tesóm?

Miért csinálja ezt a tesóm?

Figyelt kérdés

Tehát fodrász vagyok, nem akarom magamat dicsérni, de elég jó fodrász. A nőverem frizuráját is mindig én csinálom. De, most összebarátkozott pár gazdag csajjal, és azóta, ahhoz a fodrászhoz jár, akikhez ők járnak már régóta. Miért majmolja őket? 27 éves már, nem kisgyerek. Ez elég rosszul esik, mert eddig jó voltam, most meg szó nélkül átpártolt, sőt mások is pletyiznek már, hogy milyen rossz munkám lehet, ha a tesóm is máshoz jár :S Még jó hogy nagy város Budapest, mert így csak azok szólnak meg, akik ismernek minket, de így is rossz fényt vet a munkámra.

21L

2015. ápr. 13. 11:10
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom van még rajta kívül sok-sok vendéged.

Miért pont a tesód lenne az, aki által meghatároznak?

Ne törődj vele, nem mindenhol veszik igénybe a szolgáltatást családon belül.

Most pl. ha van egy nőgyógyász apa, akkor menjen hozzá a kis tinilánya is?:)

Na jó ez kicsit durva példa volt, de nem ez lesz a sorsdöntő, hogy a tesód hozzád jár-e.

Aki eddig hozzád járt, az nyilván meg van veled elégedve és ezek után is hozzád fog járni .. :)

22N

2015. ápr. 13. 11:18
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Fiatal vagy még, azért esik ez rosszul neked. Ne foglalkozz vele! Ha ő azt a stílust keresi most amit amit a barátnői fodrásza készít akkor azt.

Én is fodrász vagyok. Nekem a saját anyukám ment el másik fodrászhoz amikor látta hogy teljesen be vagyok táblázva és nem tudom őt két napon belül beírni sehova. Elment máshoz ahol jól ki is faggatták rólam, és ő is kipanaszkodta magát hogy milyen szívtelen gyereke vagyok mert azonnal nincs lehetősége a székembe ülni. Testvérem is volt már más fodrásznál, aztán nekem kellett rendbe tenni az ott szétszőkített, sárga haját.

Kezdetben ilyen dolgok engem is zavartak, de már régen nem. Ez a saját hülyeségük.

Neked csak az a fontos, hogy minőségi munkákat adj ki a kezedből, közvetlen és kedves legyél, és ne pletykáld ki a vendégeid. Ha ezt tartod tartod sokan fognak ajánlani egymásnak téged. A saját munkád fog meghatározni, és az sosem lesz fontos hogy a tesódnak épp egy másik szalonban készült-e a melírja vagy nálad. Azt sokkal jobban nem szeretem ha barátok, családtagok nem a munkám miatt hanem azért mert nem kérek tőlük pénzt jönnek hozzám. Volt olyan családtag aki ha volt pénze a legfölkapottabb szalonokba ment, ha nem volt pénze hozzám jött. Ennek a helyzetnek a kezelése már nehéz volt.

A testvéred hagy kalandozzon a fodrászok közt, neked a kezedből kiadott munkáid határozzák meg a jó híredet.

2015. ápr. 13. 11:24
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem se vedd ugy a szivedre. En ugyved vagyok. Egyszer csinaltam csaladnak peres ugyet, amirol elore megmondtam, h igy vagy ugy, de fizetni kell a vegen, m veszett ugy. Persze, utana en voltam a hibas. Tobbet csaladnak jogi ugyet soha! :)

Szoval, ne sajnald szerintem. Lesz eleg vendeged igy is, foleg, ha jo fodrasz vagy ;)

2015. ápr. 13. 14:51
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2015. ápr. 13. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!