Egyszeruen hihetetlen amit muvel. Tanitas utan minden nap bentmarad valamiert. Edzes, fakultacio, vitakor, egyebek. Ezek mellett jar konyvtarba, muzeumba, a suliban minden projektet elvallal, kb havonta kiolvas egy konyvet, kiseloadasokat tart, szinotos tanulo(2 negyese volt eddig egesz eleteben!)Bizonyitvanyosztaskor mindig kap oklevelet, mert kimagsloak az eredmenyei Ha fel van adva a konyv fele, o az egeszet megtanulja. Mire jo ez? Kinek csinalja? Nagyon zavaro mar. Suliban is tok sokan cikiztek mar mert streber, mindenre ot kerik meg a tanarok, pedig nagyon jo csaj.
Szociális élete? Honnan tudod, hogy nincs? Lehet, hogy csak nem olyan, mint a tiéd. Ráadásul nem mindenkinek van szüksége nagy szociális életre, valakinek elég 1-2 közeli barát. De az is lehet, hogy egyelőre nem arra fókuszál, hogy a haveri körét tágítgassa. Én egyetértek a módszereivel. Barátkozni mindig lehet, 70 évesen is, tanulni nem.
2015. máj. 12. 06:52
32/38 anonim válasza:
Abba is gondolj bele, hogy talán nem akar szocializálni olyan emberekkel, akik kinevetik a szorgalmáért. Én se bratyiztam az akkori menőkkel mert nem volt semmi közös témánk.
2015. máj. 12. 06:54
33/38 anonim válasza:
Szerintem.
Senkinek sem csinálja, csak ki akarja adni magából,ami -másokhoz képest többlet- belészorult.
Nem hiszem,hogy strébernek tartják, és biztos, hogy sok jó fiú barátja van.
Nem értek egyet a többi válaszolóval sem. Belőle lesz a legkevesebb, nincs meg benne a felszínesség, szakbarbárság, könyöklés, ami talán még egy egyetem sikeres elvégzéséhez is kell.
Inkább egy bölcs magányos farkas lesz belőle, magányosan. Vagy misszionárius valahol.
2015. máj. 27. 05:43
34/38 anonim válasza:
Utolsó: temérdek cáfolat van erre. Qrva világ ez, igazad van, de ennyire nem istentől elrugaszkodott azért. Nemcsak akkor maradsz meg, ha egy büdös kötsög vagy, hidd el.
2015. máj. 27. 08:03
35/38 anonim válasza:
Utolsó; higgyem el? Jó ,elhiszem, de mást látok.
Úgy általában, a fizika törvényei érvényesülnek a társadalomban is, és minél könnyebb, annál feljebb emelkedik valaki. És persze, minél nehezebb,tartalmasabb, annál mélyebben marad. Az adott szinteken, zsiliprendszereken belül.
2015. máj. 27. 15:07
36/38 anonim válasza:
"Jó ,elhiszem, de mást látok. "
- Akkor rosszul látsz.
2015. máj. 27. 16:11
37/38 anonim válasza:
Szerinted; és akkor jó neked.
2015. máj. 27. 17:10
38/38 anonim válasza:
#35: sajnos nem tudlak teljesen cáfolni, van igazad. Viszont bízom a változásban.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!