Miert ilyen gonosz a noverem? Semmivel nem erdemlem ki.
"de neha jol erzem magam a borombe."
Miért nem teszed gyakrabban? Mi lehet kettőtök között a szakadék? Milyen az alaptermészeted? Általában jó kedélyű vagy? Esetleg szebb az arcod? Vonzod az embereket? Találd meg mi lehet az amit irigyel benned a nővéred! Esetleg az anyukátok saját magát látja benned és azt gondolhatja a nővéred,hogy téged jobban szeret?
Szia! Tudom, már nem mai kérdés, de azért leírom röviden a történetemet. A nővérem bár nem ilyen dolgokkal sértegetett engem, mint téged, de amíg otthon laktam, mindenbe belekötött, bármit tettem, ráadásul anyám is az ő oldalára állt mindig, ketten egy "csapatot" alkottak.
Ezt elmeséltem egy ismerősömnek és ő azt mondta,(ez azóta is gyakran eszembe jut), hogy ha valaki ennyi energiát belefektet abba, hogy kötözködik, sérteget minket, akkor annak igazából magával van baja. Ugyanis ha valakit nem kedvelek, akkor átnézek rajta, vagy nem szólok hozzá, nem köszönök neki, de hogy valaki ennyi időt rászánjon arra, hogy a másikat bántja, ahhoz neki saját magában kell legyen valami, ami zavarja. És így próbálja kompenzálni. Köztünk 5 év korkülönbség van. Én most 18 vagyok. Ne hagyd magad! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!