Szerintetek nem volt szemétség a tesómtól, hogy nem szólt, hogy eladja a kocsiját? Én uis megvettem volna!
Nem vagyunk jóban, de azért nem utáljuk egymást.
Régóta gondolkozok használt autó vásárláson, és Ő hetekig árulta a kocsiját mint megtudtam utólag, és nem szólt, hogy eladja, és érdekel-e.
Pedig amennyit adtak érte annyit én is adtam volna!
És cinikusan megjegyezte, hogy ja, nem tudtam, hogy téged is érdekel... :O
Mikor hónapok óta mindig mondtam neki, hogy szeretnék venni egy autót!
Nem volt szemétség tőle?
Bocs, hogy ezt mondom, de közelbe sose adunk el autót!
Akármi baj van a kocsival, azonnal hozzá rohannál, hogy te szemét, milyen szart sóztál rám?!
Kocsit a lehető legmesszebbre, és sose családtagnak adunk el! Nem volt tőle szemétség, inkább csak kímélni akart a felmerülő problémáktól, amikről csak ő tud.
"Nem vagyunk jóban"
Gondolom, hogy már leszerepeltél előtte egyéb ügyekben, hiszen most is itt szidod és "szemétnek" nevezed!
Jól ismeri a jellemedet, és tudja, hogy bármilyen hiba is adódna az autónál az évek során, mindig ott vernéd a palávert, és még ő volna évek múlva is a szemét...
"és Ő hetekig árulta a kocsiját mint megtudtam"
Ebből is látszódik, hogy mennyire nem vagytok jó kapcsolatban, ha az eladás körüli herce-hurca (hirdetgetések, érdeklődő telefonok, vevőjelöltek jövés-menése stb...) hosszú hetekig sem jutott el hozzád!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!