Ez csak szerintünk volt szemétség?
Az apósom felesége (nem anyósom, elváltak, anyósomat imádom) tegnap átjött, és azt mondta, hogy szeretné, ha náluk aludna a kisfiunk (9 hónapos). Máté még szopizik, és mondtam, hogy természetesen nem aludhat sehol, csak itthon, mert még nagyon kicsi, de ezt ők is tudták, hogy még sehova nem engedem. Erre úgy tett, mintha nem mondtam volna semmit, kérdezgette, hogy milyen ruhákat rakok neki, amiben alhat, majd a férjem nyomatékosította a dolgot: "Mondta Hajni, hogy nem aludhat még ott, majd ha picit nagyobb lesz...."
Erre a mama azt mondta a férjemnek, hogy "te meg egy papucs vagy, amiért a seggébe bújsz ennek a begyöpösödött nőnek..."
Volt kis szóváltás, de nyugodtak maradtunk, és Máté nem aludt ott. (természetesen.)
Ma viszont hívott apósom, hogy a férjem, meg a kicsi mehet, de én ne merjem betenni a lábamat a házukba.
Hiába magyarázom, hogy nélkülem nem tud elaludni, hiába mondom, hogy mi vagyunk a szülei, mi döntünk, le van tojva, csak fújják a magukét...
Mégis hogyan kéne mondani, hogy fel is fogják?
Viccel apósod és a felesége, hogy egy 9 hónapost akar elvinni??? Egy ekkora babának még sokáig a szüleinél a helye, nem a nagyszülőknél. Szerintem mindkettő megbolondult.
A kedves feleség meg egy h... p..., mekkora szemétség amit mondott rád. Tudod a helyedben, én nem engedném be, ki tudja mit mondott apósodnak. Megjegyzem apósod a papucs, és amikor ezt mondta telefonban, én bizony megmondtam volna, hogy ő se tegye ide be a lábát a drágalátos feleségével együtt.
Jó, hogy a férjed ki állt mellettetek. Egy ideig neki sem kellene az apját látogatni, talán ez megértetni, hogy nincs beleszólásuk.
Apád felesége fog még keverni köztetek, arra számíts.
Az ember megértéséhez sokszor nem elég a spiritualitás vagy a pszichológia... kell még valami... Etológia...
Kapaszkodj!
Te már nem kellesz nekik!
Útban vagy!
Megszülted az utódot, minek vagy ott?
Ez van mögötte.
A családjuk utódlása megoldva...
Mi lenne ha a férjed (aki remélem melletted áll) felhívná az apját, hogy a kutyát/macskát szívesen látjátok vendégégbe nálatok, de őket nem.
És hogy a baba meg ő viszont nem megy nélkületek, szóval megértitek ha a kutyájuk/macskájuk nem akar egyedül menni nélkülük.
Viszontlátásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!