Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exem felkeresett, hogy szeretne találkozni velem. Szemétség lenne a férjemmel szemben?
3 éve szakítottam az exemmel, a a mostani férjem miatt. Tudja ő is, hogy férjnél vagyunk, ismeri is a férjemet. Nemrég megkeresett, hogy jó lenne összefutni egy kávéra, beszélgetni kicsit. Az az igazság, hogy szívesen találkoznék vele, 3 éve nem láttam, nem is beszéltünk, kíváncsi vagyok, hogy mi van vele, hogy van, jó lenne beszélgetni kicsit.
Csak nem tudom mit szólna hozzá a férjem, nem mondtam neki erről semmit. Szerintetek szemétség lenne? Mondjam el? Vagy ne menjek és kész? Illik ilyesmit egy férjes asszonynak?
Nem illendőség kérdése.
A férjeddel beszéld meg, ha részéről rendben, akkor ne érdekeljen a világháló véleménye.
Arra gondoljál, hogyha a férjed ezt csinálná,akkor te hogyan reagálnál?
En biztosan nem mennék el, fõleg akkor, ha még le sem zártam magamban.A multat "nem mindig" szabad felkavarni, mert baj is lehet belõle.
Nem igazán tudom megfordítani a helyzetet, mert a férjemnek nem volt előttem komoly kapcsolata, csak futóviszonyok.
Attól nem félek, hogy felkavarodna bennem bármi, én szakítottam vele, nem szarattem már a kapcsolat utolsó évében, csak nem tudom, hogy csinálhatok-e ilyesmit férjes assoznyként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!