Szerintetek jó ötlet elhívni a barátom családját hozzánk egy bulira? Nem tudunk találkozni olyan sűrűn, azért gondoltam elhívni Őt meg a szüleit hozzánk. Gondolkoztam azon hogy majd a szülinapi partira hívom őket. Szerintetek?
Attól függ, a te családod, a szüleid mit szólnak hozzá, meg hogy a barátod családja mennyire szeret vendégeskedni. Én például tudom a családomról, hogy nekik nyűg az ilyesmi, utálják a bulikat a partikat, még akkor is ha egy általuk kedvelt ember hívja meg őket.
Ha a szüleid nem bánják és a barátod szüleiről tudod, hogy értékelik az ilyesmit, akkor jó ötlet.
Próba szerencse! :P
Én a szülők helyében biztos nagyon kedves gesztusnak könyvelném el! :)
Találkoztál már velük, elfogadtak?
Mennyi ideje vagytok együtt, milyen a kapcsolatotok?
Igazából nem rossz ötlet, viszont, ha elõször találkoztok, fura lenne, hogy a barátod nálatok mutatna be.
Így szerintem ne. Akkor nem jó ötlet. Ha alapból nem fogadják el őket akkor sem fogják, ha bulit szervezel. Inkább adj egy kis időt a családodnak, hogy megismerjék a barátodat, akkor talán lassan megkedvelik, aztán jöhet a buli.
De ez így gyors. Valószínűbb, hogy sértődés lesz belőle, még az is lehet, hogy megbántják a barátod családját és akkor az megint kellemetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!