Szerintetek jó ötlet elhívni a barátom családját hozzánk egy bulira? Nem tudunk találkozni olyan sűrűn, azért gondoltam elhívni Őt meg a szüleit hozzánk. Gondolkoztam azon hogy majd a szülinapi partira hívom őket. Szerintetek?
Saját tapasztalataimat tudom elmondani, az ilyen összehozós bulik szinte mindig rosszul sülnek el.
Attól senki nem fogja megszeretni a másikat, hogy egy bulin jópofizni kell vele.
A barátodat kezdd el összeszoktatni, megismertetni apukáddal, ha látja, hogy normális, akkor talán a családja felé is nyitni fog.
Egyébként miért fontos, hogy a két család összejárjon? A férjemmel már öt éve együtt élünk, de nem járnak össze a családjaink, de nem is olyan vendégeskedő típusok.
Ha szeretnéd, hogy apukád és a barátod megkedveljék egymást, akkor őket kell szép lassan megismertetned egymással.
Dehát a barátod az nem cigány, miért lenne kifogás az apádnal. Csak a nevelõapja az.
Beszéld meg az apáddal, hogy mik a terveid és, ha nem tudja tolerálni a barátodnak az apját,akkor nem fogod meghivni és kész. Ha tetszik neki tetszik, ha nem akkor majd idõvel elfogadja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!