A sógorom nem rég vett egy házat ami családi okok miatt üresen áll. Mivel a párommal nemrég házasodtunk össze ezért még az ő szüleinél lakunk. A sógorom felajánlotta, hogy költözünk a saját lakásába. Jó ötlet? Mit tegyünk?
nem teljesen tiszta a kérdés. akkor a sógor elköltözik az üres házba, ti meg a sógor lakásába?
azért kérdem, mert lakásnak a társasházi tulajdont mondják, ház meg a családi ház.
Ettől függetlenül én költöznék, de nem ingyen, valami albérleti díjat, ha csak jelképesen, de adnék neki
Miért ne fogadnátok el? Van valami konkrét okod?
Az én húgom lassan 2 éve lakik a lakásomban. Akkor én a páromhoz költöztem. Nekem jó, mert a lakás nem áll üresen, tudom hogy vigyáz rá, fizeti a számlákat. Albérleti díjat nem kérek tőle, cserébe ő most felújította a fürdőt. Nyáron beköltözik a párja is.
Ha nincs harag köztetek, mindenki jól jár.
Mikor összeköltöztünk a párommal akkor az ő lakásába is beköltözött az öccse. Ott lakott 4 évig (aztán eladtuk a két lakást, mert építkeztünk)
Nem értem mi a gondod :) Annyi hogy elestünk az albérleti pénztől, de a család azért csak fontosabb. Ő pályakezdő volt (nagy a korkülönbség közöttük) jól jött neki ez a segítség. Ha sógorod felajánlotta akkor gondolom átgondolta előtte.
NEm is akarok többet hallgatni... belegondoltok, h mindent nektek kell fizetni?
bmeg, minek házasodtál!? Ne fizessük helyetted a csekkeket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!