Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó ötlet a saját esküvői tortádból egy szeletet lefagyasztani? Mármint úgy örökre. Mit gondolsz?
Szerintem hülyeség. Mire jó az, ha ott figyel egy szelet a fagyasztóban? Inkább fotózzátok le, egyben, amíg szép, elég az emléknek.
Én egyébként tényleg olyan vagyok, minden kis apró hülyeséget elteszek emlékbe, de ilyen hülyeséget még én se tennék :))
Minek? Hogy egész életedben pakolgasd egyik hűtőből a másikba? párév után már nem is látszik a sok jégtől ami rárakódik.
Ez ugyanolyan hülyeség mint esküvői csokrot őrizni, amitől már szilikózist lehet kapni olyan poros.
Hiába fagyasztanád le, pár év múlva ehetetlen lenne.
A fagyasztóban ugyanúgy megromlana pár év alatt.
Kiolvasztanád, és egy nagy gusztustalanság lenne belőle, kicsapódna a vajas krém, összeesne a piskóta. :-)
ma 11:12
IMÁDLAK:DDDDD
A fagyasztó nem azt jelenti, hogy beleteszed a kaját és az örökre jó. Ugyanúgy megromlik, csak lassabban. De 5 évnél többet akkor sem bír ki.
Egyébként nem jó ötlet, de én nem is vagyok az az emlékbee eltevős fajta, inkább a fejemben tartom az emlékeim :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!