Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ötleteket szeretnék romantikus lánykéréshez!? Lányok! Mi a szívetek vágya? Akármilyen ötlet érdekel! Abszurd is!
húúú, de ari vagy:)
Én úgy képzeltem hogy az lenne fantasztikus hogy elmennénk kajázni, de ne tudjon semmit a csaj, és nézz a szemébe de csakis a szemébe és kérdezd meg, vegyél gyűrűt, valamelyiket gyűrűjét ami jó is rá lopd ki, az ékszerboltba a méretet tudni fogják. Szerintem ez fantasztikus lenne. Esetleg olyan étterembe vidd ami drágább, elegánsabb ruha kell, add meg a módját
Csak akkor jó ha van kutyád. Leviszitek a kutyát sétálni a kutya egyet ürít te leguggolsz ő persze elfordul, fintorog vagy mittudomén és te mondod, neki tartod ezt egy picit ( póráz) és kinyújtja a kezét te pedig belerakod a dobozt :D
Szex és New Yorkba láttam és nekem nagyon tetszett. Nem tudom miért. :-)
szia. hat nem irtad h milyen kereteken belul szeretned, de sztem ne menjetek parizsba ott mar sok mindenki kezet megkertek... vacsinal se legyen mert azis mar hagyomanyos... lattam egyszer egy videot, ahol egy lany elemnt moziba a batyjaval, es ugy adtak le a filmet, h kezdodott egy kis mese, amibol mar a csaj sejthette hogy rola szol. aztan az is ahogy a sajat apjatol megkerte a lanya kezet, itt mar a csaj sirt oromeben,(ok eddig bennt ultek a moziban) es akkor mikor az apja ugy mondd bolintott erre az egeszre (persze ezt mindent latot a lany a kivetitovasznon) a fiu elkezdett rohanni, es bement a terembe es megkerte a kezet :) szep volt.
aztan ha siman hagyomanyosan akarnad, akkor csak vidd el egy olyan helyre ami nektek fontos, vagy ahol eloszor ismerkedtetek meg, vagy amit o szeret csinalni azzal kosd ossze. :) sok sikert. es boldogsagot.
Ahh remélem az én kérőm vagy:D
Szerintem a legegyszerűbb a legjobb. Párna alá rejtsd, vagy a reggeli kávéba, vagy a fogmosópohárba vagy ilyesmi :)
szerintem mindegy hol csak naplemete legyen benne.
amugy a sima vacsi egy étterembe már nagyon snassz.
nekem egy gyönyörű kilátóhelyen naplementébe kérték meg a kezem!! igen hatásos volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!