Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ötleteket szeretnék romantikus lánykéréshez!? Lányok! Mi a szívetek vágya? Akármilyen ötlet érdekel! Abszurd is!
12:54 de édes:)
Én elképzelni nem tudom minek örülnék. Valami egyedi romantikus dolognak. Étteremben nem szeretném. Egy nyaraláson tudom elképzelni, amikor minden tökéletes...
Én annak örülnék, ha sétarepülőzés közben...
Ha valaki nézte Alekosz műsorát, abban láthatta, h milyen jól nézett ki, amikor Pest felett, vagy hol a sétarepülőből amikor kinézett Veronika, láthatta, h ki van irva. Szeretlek Veronika, v mi.:D
Hülyén fogalmaztam, de aki akarja, az érti.;)
Nagyon jó! Még, még, még...
Snassz étterem, és kajába rejtett gyűrű szóba sem jöhet!
A kutyás vicces, de az ürülékes dolog nem túl jó, mellesleg Szex és New York fun, biztosan látta ezt a részt! A kalendáriumos nagyon kedves!
Naplemente, tengerpart, kutyák szóba jöhetnek! Várom a további ötleteiteket!Mindenkinek köszönöm a segítséget!
Szerintem meg parizs egyáltalán nem snassz. de még az sem ha egy romantikus budapesti sétát tesztek.
de nyarlás nekem is tetszik.
a karácsonyi is jó volt, de én dec1-re tettem volna hogy ne folyon egybe a krácsonnyal, mert szülinapon és karácsonykor olyan usszunk meg egy ajándékot szaga van.
habár ami még jó lehet, pl szilveszterkor mikor egy buliban vagytok és mindenki nagy ünneplésben pontban éjfélkor és te nem boldog újévet kívánsz hanem odasugod a fülébe hogy legyen a feleséged és oda nyújtod a gyürüt neki. én azt gondolom ezen nagyon megfog lepödni, mert ha várja akkor karir a lánykérést, szilveszterkor meg épp mindenkinek köszönni akar de senki nem fogja látni mert akkora lesz a nyüzsi.
szerintem kutyaszrba ne rejtsd.
habár én azt gondolom mindennek legyen valami kisugárzása, mindegy hogy csinálod.
egyik ismerösöm olaszba mentek nyaralni és júlia erkélye alatt kérte meg a barátnöje kezét. senki semmiröl sem tudott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!