Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ötleteket szeretnék romantikus lánykéréshez!? Lányok! Mi a szívetek vágya? Akármilyen ötlet érdekel! Abszurd is!
Van egy film, kicsit kemény ugyan, de a lánykérési jelenet briliáns: Édesek és mostohák volt a magyar címe (ezzel a címmel megy egy másik film is, azért irom ennyire körbe), az eredeti címe angolul: Stepmom. Julia Roberts és Susan Sarnadon játszik benne. Ha megvan a film, a magyra nyelvű műfordításra is érdemes nagyon odafigyelni, mert isteni szép!
Aztán: hallottam olyanról, hogy egy srác kibérelt egy darus kocsit a tűzoltóságtól - talán maga is tűzoltó volt, vagy a haverok közül valaki, nem tudom már -, és mivel a párja panelházban lakott, a sokadik emeleten, azzal ment fel hozzá és kopogtatott kívülről az ablakon. Kicsit amerikaias, kicsit színpadi, de nekik nagyon szép volt. Ha jól emlékszem, Szegeden volt, úgyhogy a helyi lap (www.delmagyar.hu) archívumában megtalálhatod a cikket.
És volt még egy nagyon kedves, amit láttam: Julia Roberts, Richard Gere: a Micsoda nő c. filmben.
Ha szereteik a nagy nyílvánosságot, akkor jó ötlet a MÁV-val vagy a reptérrel beszélni, hogy a jelzőtáblára írják ki a szöveget és mondják be a nevet mellé. Némi lóvéért cserébe biztos benne lennének.
Vagy: ha van olyan ismerősöd, aki repülni szokott kis géppel, olyannal, amelyik reklámokat huzigál maga mögött, vagy hőlégballonal, az is nagyon kiváló, csak szép nagy betűket kell pingálni a felületre. Lehet füsttel az égre is írni a szöveget...
Sok boldogságot! :)
A helyzet az, hogy az Édesek és Mostohák c. filmben látott jelenet ötlött fel először bennem a lánykérés kapcsán, de valami azt súgta, ami egyszer már eredeti volt az többé nem lehet az! Ed Harrisnek bitang jól állt ez az ötlet, és Julia is csodálatos volt a filmben. Valahogy mindig, minden filmjében sikerül elhitetnie velem, hogy valódiak az érzései!Fantasztikus nő :)
Visszatérve a témához. Megvolt a lánykérés!
Búvárkodtunk a Maldív-szigeteknél. Vitorlással, és baráti társasággal. Egy haver volt csak beavatva. Én jöttem fel utoljára a merülésből, csak a vitorlás másik oldalánál, hogy elő tudjam venni a kagylót, amibe én már jó előre elrejtettem a gyűrűt. Kedvesem halálra rémült már, hol maradok ilyen sokáig, de nem akartam ügyetlenkedni, mert ha kiesik a kezemből, akkor arra keresztet vethetek. Nem két fillér volt!Zafírköves platina foglalatú, apró brillekkel kirakott gyűrű. (Sokáig spóroltam rá.)Majdnem, mint a párom szeme színe!
Nagy nehezen kikecmeregtem, mire ő megkérdezte kétségbeesetten, hogy :
- Mi volt olyan fontos odalenn, amiért nem tudtunk egyszeree feljönni?(Halálra aggódta magát miattam)
Én meg azt mondtam, hogy: Találtam valamit az én szerelmemnek! Letérdeltem, és megkértem a kezét, amikor felnyitotta a kagylót.
Volt sírás, meg minden, amit eltudtok képzelni. Mondjuk lehet, hogy a felfokozott érzelmi állapot is közrejátszott benne, amit a merülésből való késői felbukkanásom okozott.Egyetlen szépséghibája a dolognak az volt, hogy a kagylót magam vásároltam meg, mert nem volt időm keresgélni.
Köszönöm mindenkinek mégegyszer!Kívánom mindenkinek, hogy úgy kérjék meg a kezét, ahogyan azt megálmodta! További szép napot nektek!
Én kérdeztem meg! Hallod nem vagy semmi! Nem akarsz a férjemmel emailozni? Tanulhatna tőled egy kis romantikát :D
Nagyon imádom de a romantika valahogy nem az erőssége sajnos :)
Nagyon sok Boldogságot nektek!!!!!
Ez nagyon szép :) Gratulálok :):)
Engem sosem kérnek meg így majd, főleg hogy félek a sós víztől :D Meg a cápáktól..
De azért fantasztikus történet volt :):)
:D tényleg szééép:)
Gratulálok!
Állítólag az én párom is kitalálta, de mindig azt mondja ő nem valami kreatív, na erre kíváncsi leszek...:)
majd megadom a párom email címét:D
Habár azt mondta senkinek nem árulja el mit talált ki...na erre kíváncsi leszek...:P
Érdekes volt veled izgulni:) Sok boldogságot Nektek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!