Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Illik esküvőre borítékban készpénzt ajándékozni? Vagy más ötlet?
Szempontok:
1. nincs túl sok pénzünk (kp.-ban max. 10.000,- Ft-ot tudnánk ajándékozni)
2. közeli, baráti kapcsolatban vagyunk a menyasszonnyal
3. a házasulandók már nem olyan fiatalok (50 felettiek), és egyiküknek sem ez lesz az első esküvőjük
4. ők is takarékos esküvőt rendeznek, tehát nem hetedhét országra szólót
5. tucat ajándékokat nem szeretnénk venni (étkészlet, ágyneműhuzat)
6. Esetleg a vásárlási utalvány jó ötlet vagy inkább készpénz legyen?
Nincs semmi gond ha pénzt adtok.
Szerintem az utalványt inkább ne.
Jó a készpénz.
Ha vásárlási utalvány, akkor olyasmi, amit tényleg el tudnak költeni, vagy valami élmény-dolog (pl. utazás, étterem, színház)
16:31 fényképalbumot akkor tudsz, ha annyira közeli ismerősök..
De ha én ilyet kapnék, nekem nagyon fura lenne, nekem ez nem ajándék-kategóriába tartozó dolog. A képek nálunk vannak, mi tudnánk normálisat magunknak, másnak semmi köze hozzá.
Ha nem az első esküvő akkor ne is vegyél semmi cuccot mert vélhetően mindenük megvan...
sztem annyit ad mindenki amennyi van, ha nektek ennyi hát ennyi, sztem nem gáz, vegyél valami pofás képeslapot és tedd bele abba a jókívánságaiddal együtt
Én adnék esetleg borítékban pénz és pl graviroztatnámaz esti pezsgős poharaikat.
De a vásárlási utlavány is jó ötlet pl a Média markt- ban 5 évig lehet beváltani.. tehát azt vesz rajta majd amire éppen szüksége van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!