Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Saját kezűleg készített dekorációra valami ötlet?
Én most például halloween-ra fekete kartonpapírból kívágtam seprűsboszit, boszi fejet, denevéreket meg pókokat és pici tűvel felillesztettem a függönyömre őket.
Aztán...karácsonyra már csinálom a cukorbotokat papírból:) Nagyon hangulatosak én találtam ki őket=)
Köszönöm a válaszokat! Mivel esküvő kategóriába írtam, ezért esküvői dekorációra gondoltam.
Veri!
sajnos semmi ötletem, kiindulópontom nincsen.
Ha neked segít az ötletelésben, akkor leírom, hogy milyen lesz a meghívó:
Kémcsőbe, pauszpapíron arany betűk.
14:33 vagyok
Asztali dísz nekünk úgy volt megoldva, hogy vettem kék kavicsokat (azért kéket mert a ruhám ilyen színű volt, így mindenben a fehér-kék dominált), de bármilyen színűt lehet kapni dekorboltokban. Az lett szétszorva az asztalon. Aztán a vendégeknek csináltam névjegytáblát amit muffinokba tűzdeltem, de lehet mondjuk almába szines fejű gombostűvel vagy ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!