Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Saját kezűleg készített...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Saját kezűleg készített dekorációra valami ötlet?

Figyelt kérdés
2010. okt. 20. 12:44
 1/7 anonim ***** válasza:
Attól függ milyen alkalomból, vagy csak simán a lakásban gondoltad?
2010. okt. 20. 12:57
 2/7 anonim ***** válasza:

Én most például halloween-ra fekete kartonpapírból kívágtam seprűsboszit, boszi fejet, denevéreket meg pókokat és pici tűvel felillesztettem a függönyömre őket.

Aztán...karácsonyra már csinálom a cukorbotokat papírból:) Nagyon hangulatosak én találtam ki őket=)

2010. okt. 20. 13:09
 3/7 anonim ***** válasza:
Gondolom ezen a helyen esküvői dekorról érdeklődsz.:-) Ha van valami kialakult elképzelésed (szín, virág, motívum, tárgy), vagy olyan tematika, amelyre az egészet "felépítenéd", írd meg, és szívesen leírom az ötleteimet az sk. elkészítési lehetőségekről! Veri(dekor)
2010. okt. 20. 13:50
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Mivel esküvő kategóriába írtam, ezért esküvői dekorációra gondoltam.

Veri!

sajnos semmi ötletem, kiindulópontom nincsen.

Ha neked segít az ötletelésben, akkor leírom, hogy milyen lesz a meghívó:

Kémcsőbe, pauszpapíron arany betűk.

2010. okt. 20. 14:14
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem én tudnék neked segíteni. Mit szeretné kocsidísz, asztaldísz?! Én magamnak csináltam mindent és 300 e-ből kijött minden. A ruhákat, gyűrűk, kaja...mindent beleértve. 20 fős esküvő volt.
2010. okt. 20. 14:33
 6/7 A kérdező kommentje:
Asztaldíszre gondoltam.
2010. okt. 20. 14:37
 7/7 anonim ***** válasza:

14:33 vagyok

Asztali dísz nekünk úgy volt megoldva, hogy vettem kék kavicsokat (azért kéket mert a ruhám ilyen színű volt, így mindenben a fehér-kék dominált), de bármilyen színűt lehet kapni dekorboltokban. Az lett szétszorva az asztalon. Aztán a vendégeknek csináltam névjegytáblát amit muffinokba tűzdeltem, de lehet mondjuk almába szines fejű gombostűvel vagy ilyesmi.

2010. okt. 20. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!