Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó ötlet, hogy saját magam készitsem el a menyasszonyi ruhámat? Divattervezést tanultam!
Szerintem nagyon jó ötlet!! Szuper érzés lesz majd, hogy a saját készítésű ruhádban állsz az oltár elé!!
Sok-sok boldogságot!!
Persze, hat ha ilyen ugyes vagy, es ezt tanultad akkor mindenkepp keszitsd te el! Sokkal olcsobb lesz igy, es tenyleg olyan lesz, amilyet te szeretnel!
Buek!
Én egyébként gondolkodom azon, hogy majd a nagy napra varratni fogom, nem biztos, hogy az alkatomra van méret (pici vagyok, lábra és testméretben is). Úgyhogy ha ilyen ügyes vagy, esetleg majd nekem is varrhatod, ha elérkezik majd egyszer az én nagy napom, azt a pénzt simán megérné :-)
Én is varrnám, de én csak plüssöket tudok varrni, meg szegőt, meg talán aljazni.
Szép leszel, biztosan :-)
Tudom, hogy ez jó régi kérdés, de nagyon jó ötlet ám saját magadnak megvarrni a ruhát! :)
Esetleg tudnál képet felrakni a ruhádról, kíváncsivá tettél! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!