Mit csináljak? Anyukammal nagyon durbán összevesztünk, és azt mondtam neki, hogy utálom! El szeretnék menni otthonról! Hová menjek? Jó ötlet? Nm lesz belőle baj? Gyors válasz
Min vesztetek össze? Hány éves vagy?
Maximum menj egy háztömböt, nyugodj le, aztán kérj bocsámatot és beszéljétek meg.
LOL!
Nyuszikám, ha tényleg ezt szeretnéd akkor menj ki apukádhoz. De néhány kérdés csupán:
1. Mennyire tudod az adott nyelvet? Hol lakik apukád?
2. Neked szerinted biztos, hogy ott jobb lesz? Azt ugye tudod, hogy kint csak az apukád lesz akire támaszkodhatsz, se barátok se rokonok.
3. Min borult ki ennyire a bili. (Ha akarod megírhatod nekem privátba.)
4. Apukád is szeretne magához venni?
5. Mi volt az oka annak, hogy a szüleid elváltak? (Szintén lehet privát...) Mert ha mondjuk alkoholprobléma miatt akkor meggondolandó, hogy odamenj...
6. Van felnőttkorú testvéred, nagymamád, itt Magyarországon? Ha van és tényleg nem bírod akkor inkább menj hozzájuk!
7. egyedüli gyerek vagy vagy van(nak) testvére(i)d? Velük hogy bánik?
Jajj, még csak 11 éves vagy :) az én kislányom is 11 éves, és a szívem megszakadna ha ezt mondaná nekem és el akarna menni:(
Anyukád biztos nagyon szeret téged, mond meg neki hogy ne haragudjon, nem gondoltad komolyan! Öleld át és adj neki egy nagy puszit, viszonozni fogja, majd meglátod:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!