M.lillus22 kérdése:
Mit csináljak? Anyukammal nagyon durbán összevesztünk, és azt mondtam neki, hogy utálom! El szeretnék menni otthonról! Hová menjek? Jó ötlet? Nm lesz belőle baj? Gyors válasz
Figyelt kérdés
2013. máj. 6. 17:13
11/14 anonim válasza:
Menj le a kocsmába, és igyál meg egy üveg sört. Hisz te már nagylány vagy. De aztán enni se kérj anyádtól, meg egyéb segítséget se. Ha ekkora pofád van, akkor viseld...
12/14 anonim válasza:
Hm. Tegnap en is azt mondtam anyámnak hogy utalom, miután kijelentette, hogy ha tudta volna, hogy en leszek a gyereke, nem is kellettem volna neki - ergo nem szült volna meg. Ezt azután, hogy a huzat a kezembol becsapta az ajtot, es leesett egy kepkeret, majd osszetort.
15/L
13/14 A kérdező kommentje:
Semmi baj nincs,már megbántam,hogy kiraktam,az anyukakat nem lehet utalni!! Es nem is akarok elköltözni! ES NAGON SZERETEM
2013. máj. 8. 17:12
14/14 anonim válasza:
Helyes! Máskor számolj 10ig, gondold végig mit is kellene mondani. Hidd el, anyukád mindig a te érdekeidet nézi!Ha neked rossznak is tűnik, a javadat szolgálja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!