Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem kint kaszál a réten, én meg a gépnél dolgozom. Szerintetek szemétség, ha megeszem a tegnapi maradék pörköltet, és neki csak bableves marad?
Figyelt kérdés
2013. máj. 28. 10:49
1/30 anonim válasza:
Olni tudnek bablevesert es porkoltert is.
Szerintem te tudod, hogy problema lenne-e neki vagy sem.
2/30 anonim válasza:
Ennél nagyobb problémád ne legyen....
3/30 anonim válasza:
Nem szemétség.Mondjuk én ha tudom hogy valamit nagyon szeret akkor meghagyom neki és eszek mást.
5/30 mantis religiosa válasza:
Gondolom az azért Neked is világos, hogy sem bablevessel, sem tejbegrízzel nem lehet kaszálni, ahhoz laktatós ebéd kell!
Szerintem Te készíts Magadnak egy könnyű ebédet, mivel a gépnél végzett munka nem igényel annyi kalóriát, a többit pedig hagyd meg az uradnak4
6/30 anonim válasza:
Mobiltelefonja nincs ott a réten, hogy megkérdezd?
7/30 anonim válasza:
Tudod, mit jelent a felezés?
Na, akkor alkalmazd.
8/30 anonim válasza:
Főzd össze a kettőt és lesz egy tuti babgulyás!
Süss mellé pogit.
Amúgy az enyém megsértődne...
9/30 anonim válasza:
Azt hinném a férjed helyében, hogy a postással való hetyegés miatt éhültél meg annyira amíg én a réten kaszáltam, és irnám a kérdést, hogy "míg én kaszáltam, az asszony magára rántotta a postást, és felzabálta az egész pörköltöt. Nagy szemétség, ha megkergetem a kaszával???"
10/30 anonim válasza:
Vagy kérdezd meg őt, vagy oszd szét mindkettőt, és edd meg a kisebbik felét mindkét fogásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!