Nagy szemetseg lenne? Mi a velemenyetek?
Figyelt kérdés
Nem merek a szuleimnek szolni arrol, hogy nem tetszik az egyetem, es arra gondoltam, hogy nem szomoritom oket azzal, hogy elkezdem, hogy nem tetszik, nem jo, nem akarom folytatni, hanem nem mondok semmit, nem jarok be orakra, maradok az egyetemi varosba, majd ev vegen azt mondom nekik, hogy nem sikerultek a vizsgaim, nekem nem megy ez az egyetem, otthagyom inkabb.2014. márc. 17. 09:52
1/32 A kérdező kommentje:
Nagyon felek, hogy meg fognak utalni, ha megtudjak, hogy nem birom vegigcsinalni az egyetemet. Valamint nem szeretnem, hogy az ismerosok elott szegyenkezzenek, hogy hazakoltozom, es otthagyom az egyetemet.
2014. márc. 17. 09:54
2/32 anonim válasza:
Ez a legrosszabb, amit tehetsz. Inkább gondolkozz el azon, hogy akkor mi tetszene, beszéld meg a szüleiddel, és próbálj lépni abba az irányba. Addig meg tengi-lengi helyett használd ki az időt, tanulj nyelvet..stb.
3/32 anonim válasza:
Szerintem ne hazudj nekik. Keressetek egy olyan megoldást ami mindenkinek megfelel. :)
4/32 anonim válasza:
Szerinted mi a rosszabb, bevallani, hogy rosszul döntöttél, és nem ezt akarod, vagy év végén eléjük állni, hogy megbuktam, nem vagyok rá képes. Utóbbi esetben nem biztos, hogy támogatnám, hogy válassz mást.
5/32 anonim válasza:
Te vagy az akinek nem megy a nyelv? Igen nagy szemetseg lenne ha ok fizetik.
6/32 A kérdező kommentje:
Ez az, hogy azt tanulom. Eljottem, mivel tanaraim is ajanlottak, hogy ide jojjek. Most ott tartok, hogy nem birom, a tobbiek olyan magas szinten vannak, en meg magyarul a beka segge alatt. A nyelvtani tudasom, a szokincsem 0, es igy egyetem alatt nem is tudom felhozni
2014. márc. 17. 09:57
7/32 A kérdező kommentje:
De faluban lakom, mindenki ismer minket. Valamint jartam ezelott mar valami fosulira, es ott is pont ez volt a helyzet. Mar szegyellem magam.
2014. márc. 17. 10:00
8/32 anonim válasza:
Te vagy a két idegen nyelvet tanuló csaj?
9/32 anonim válasza:
Férjem csak azért kezdett jogi egyetemre járni,mert az anyja ráerőltette, de ő nem akarta, végül otthagyta, és inkább a főiskolát végezte el amit mindig is szeretett volna, az anyja ezt kudarcként élte meg, és onnantól,hogy otthagyta az egyetemet, nem támogatta, nem segített neki semmiben, egyedül kellett boldogulnia!
10/32 A kérdező kommentje:
ma 10:04
megnyugtattal, koszi.
Amugy mondom en mar hagytam ott fosulit, es akkor azt mondtak, kapok meg egy eselyt... De ezt az egyetemet hiaba szeretnem, nem birom szellemileg.
2014. márc. 17. 10:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!