Mi a véleményetek arról, hogy egy 10 év körüli gyerek a szülei között alszik?
Hát ha beteg éppen vagy nagyon szomorú valami miatt (meghalt a kutyája, bántották a suliban vagy mittudomén), akkor meg tudnom érteni ritkán, hogy így vigasztalódik.
De rendszeres jelleggel betegesnek tartom, csöppet sem egészséges.
Jézusom...Te vagy a szánalmas! :D Ennyire bánt? :D:D
Miért van ez a topik? :D
A lányom 5 éves. 2hetes kora óta velünk alszik!
Abszolút nem tartom ezt betegesnek!
Majd ha eljön az ideje, akkor úgy is külön ágyba, külön szobába fog menni!
És hogy mondjak még valamit. Én a szoptatással is így voltam!
Eszembe nem jutott volna leszoktatni a szopizásról. 4 éves koráig szopizott....magától elhagyta, és nem volt ebből sírás...meg szorongás és még sorolhatnám.
De ha szerinted ez beteges, és jobb a lelkednek, hogy ezt gondolod...akkor csak gondolj,amit akarsz :D
szia,ezt mindenki maga dönti el,nekem 11 éves a lanyom és együtt alszunk,egyedül nevelem,de ha az apjaval lennek akkor is 3an aludnank egy agyban,babakora ota együtt alszunk,volt már h külön akart aludni,de éjjel átjött.
sokkal nyugodtabban alszok én is meg a gyerek is h egy ágyban vagyunk.el nem tudnam képzelni h külön ágyon aludna,szoros a kapcsolatunk,ha lesz meg gyerekem,akkor ő is az agyban fog aludni,nekem a kiságyas story túl rideg,hideg.de egyebkent orvosi szemmel,7 éves kora körül kell a gyereket külön ágyra szoktatni,iskolakezdeskor,ha egy ágyban van a szülökkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!