Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy egy 10 év körüli gyerek a szülei között alszik?

Figyelt kérdés
2014. febr. 22. 14:30
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
Utolsó igen de ott van, hogy az átlag egy évig szoptatott, max 2-3 de gondolom a 6-8 ott se volt mindennapos és normál eset. Na meg gondolom anyagi szempontból nézték inkább akkoriban, elhiheted hogy akkoriban nem a gyerek lelkivilága volt a legfontosabb:) Kéznél volt, ingyen volt, volt másik 2-3 gyerek aki egyébként is szopott. Ezt a szitut szerintem nem lehet összehasonlítani azzal amikor valakinek egy gyereke van és azt még 4-5 évesen szoptatja a gyerek lelkivilágára és függőségre hivatkozva.
2014. febr. 22. 18:15
 32/45 anonim ***** válasza:

"A szoptatás ideje általában egy év volt, de két-három éves korig sem volt ritka; sőt néha 6–8 éves korig is szoptattak, különösen, ha közben újabb gyerek született."

ÁLTALÁBAN 1 évig szoptattak, de ha több gyerek született sorjában, akkor jó hogy folytatták. Most magadat cáfoltad meg, gratula.

2014. febr. 22. 18:18
 33/45 anonim ***** válasza:
70%

Na akkor aki azt mondja, hogy milyen jó sokáig szoptatni, mert az őseink is sokáig szoptattak akkor ezeket is nyugodt szívvel átvehetjük:

"A szeszes italokat ízesítőkkel nagy mennyiségben fogyasztották" :D

" Az anyatejjel készült cipót vagy pogácsát is hatásosnak tartották" nyami legközelebb juhtúrós helyett ilyet csinálok.:D

" A tej elapasztása céljából az emlőt borogatták pl....pálinkába mártott szappanos, faggyús ruhával...állati ürülékkel stb. Az emlők lekötését is jónak tartották" Ezazzz kismama szado-mazo szexxx

"Ha szoptatós anya látogatta meg, ráfejt az ágyra, s ha elment, a helyére kellett rögtön ülni" ha meg az örömapa ment látogatóba akkor kiverte az ágyra?:D:D

"Ha az újszülött meghalt, az anya a kiterített gyermekre fejt, hogy a tejet vigye magával" na ez no komment..:D

"Ha az anya halt meg, az újszülöttel kiszívatták a halott anya emlőit, hogy a gyermek is meghaljon" ez még jobb, mint az előző..

Na ennyit arról kinek mi a normális, akkoriban ezek is annak számítottak. Remélem azok az anyukák akik normálisnak tartják, hogy a gyereket szoptatni kell 4-5 éves korig me hát a régiek is úgy csinálták remélem ezek közül is megtart még 1-2 jól bevált szokást. :D:D

2014. febr. 22. 18:34
 34/45 anonim ***** válasza:
48%
Én úgy gondolom,hogy az ilyen extrémen sokáig tartó együtt alvás az szülőhiba. Mi egy percig sem aludtunk együtt a gyerekkel,lám,mégis egészséges,normális,önálló nagylány lett.Most 7 éves,este mese,puszi jóéjszakát kívánás és alszik reggelig zavartalanul,nyugodtan.Az egész napom róla szól,az éjszaka a férjemé.Szökőévben egyszer,ha kettesben vagyunk,vagy nagyon lázas akkor velem alszik.Akkor mindkettőnknek jólesik,de nem kunyarálja.Ő is jobbat alszik a kuckójában.
2014. febr. 22. 18:36
 35/45 anonim ***** válasza:
10%

Nem azt mondtam, hogy így kell csinálni, sem azt, hogy milyen szuper volt akkoriban! Nem volt az. Egyszerűen arra reagáltam, hogy itt egyesek szerint abszurd az a feltételezés, hogy a parasztok pár hónapnál tovább szoptattak, mert nem értek rá. Hát így vagy úgy, de ráértek. (Az is olvasható az írásban, hogy nagyon hamar hozzátápláltak, gondolom, a szoptatás jó része reggel-este és éjszaka zajlott - ahogy erre utalás is van.)

Nem mondtam, hogy csináljuk így, vagy hogy akár csak szimpatikus lenne! De miután kvázi le lettem hülyézve, amiért azt feltételeztem, hogy a parasztasszonyok ráértek szoptatni, muszáj volt belinkelnem, hogy honnan vettem az infót.

De mivel ez a topik nagyon nem erről szól, a téma részemről lezárva.

2014. febr. 22. 18:41
 36/45 anonim ***** válasza:
100%
Mi este lefekvéskor szeretünk összebújni és beszélgetni a párommal. Lámpaoltás, takarót felhúzzuk, és beszélgetünk. Egy gyerek nem való oda. Szerintem a szexkerülő anyáknak kiváló kifogás a gyerek ágyban alvása, legalább apát arrébb lehet küldeni.
2014. febr. 22. 20:02
 37/45 anonim ***** válasza:
Ú, ezek a szokások nagyon tutik :D:D:D
2014. febr. 22. 20:09
 38/45 anonim ***** válasza:
45%

Én sosem aludtam együtt a gyerekemmel. Mi keresni valója van ott? Az a férjem és az én ágyam, nem hiszem hogy örülne a gyerek ha ott mellette akcióznánk. ;) Az a mi magánszféránk, szexelni szeretek, a gyereknek a saját ágyában a helye.

Szerintem azok a nők találták ki ezt az elég gusztustalan szokást, akik menekülni akarnak a férjük elől.

2014. febr. 22. 20:38
 39/45 A kérdező kommentje:
No igen :D
2014. febr. 22. 20:46
 40/45 anonim ***** válasza:
Na most kedves kérdező te jössz, elég sok kommentet kaptál. Neked konkrétan mi a véleményed a kérdésedről?
2014. febr. 22. 20:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!