Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elakarok szokni otthonrol...

Elakarok szokni otthonrol hova menjek?

Figyelt kérdés
Elegem volt abbol hogy az anyukam nem bir foglalkozni velem miota masik varosba koltoztunk azota veszekszunk es mindenen ossze veszunkes mivel megbeszelni se tudjuk mert abbol is veszekedes leszugy dontottem elszokom othonrol hogy belassa vegre hogy foglalkoznia kellene velem !! most se veszi eszre mit irok pedig itt van melletem fel meterrel nincs penzem meg csak 13 vagyok viszont van berletem de nincsennek ismeroseim a varosban .. hova menjek ??

2014. febr. 19. 14:18
1 2
 1/15 anonim válasza:
58%
Ülj le a hátsódra és tanulj. Mert rádjött egy hisztiroham attól még ne szökdössél, mit kezdenél te a nagyvilágba? van internet is körülötted, ha mobilról is de olyan rossz világod nem lehet... nem bántalmaz gondolom,mert írtad volna... hány olyan gyerek van akit nap mint nap megvernek... szerintem gondolkozz el mielőtt hülyeséget csinálnál.
2014. febr. 19. 14:24
 2/15 anonim ***** válasza:
80%

1: miből gondoltál étkezni

2. miből gondoltál ruházkodni

ha az első 2 megvan, akkor lehet gondolkodni, hogy hova menj

de:

mivel nem vagy 18, ezért munkát nem kaphatsz( 18 után sem egyszerű), iskola köteles vagy, csak úgy a barátok senkit sem fogadnak be, nem is tehetik

a szökés gyávaság, ha ennyire rossz, akkor irány a gyámhatóság, aztán nevelőintézet (azért jól gondold meg, mert nem hiszem, hogy jobb lenne mint otthon)

ha elszöksz akkor csak hazavisznek a rendőrök, aztán jön a gyámhatóság a nyakatokra...ergo így automatikus szinte, hogy elvesznek tőle/tőlük

2014. febr. 19. 14:26
 3/15 A kérdező kommentje:
Biztos.. ez nem csak egy hisztiroham
2014. febr. 19. 14:26
 4/15 anonim ***** válasza:
35%
hisztis tyúk
2014. febr. 19. 14:27
 5/15 A kérdező kommentje:
Es az nem lehwt hogy valamelyik rokonomhoz koltozzek ?
2014. febr. 19. 14:27
 6/15 anonim ***** válasza:

csak gyámhatósági engedéllyel...

viszont ki az aki vállalna...?

tudod mennyibe kerül egy ember étkezése havonta, és ruházása, nem beszélve a helyről stb, nem véletlenül gondolják meg általában az emberek jól, mielőtt gyereketvállalnak...

2014. febr. 19. 14:29
 7/15 A kérdező kommentje:
Anyum fizetne..
2014. febr. 19. 14:30
 8/15 anonim ***** válasza:
90%
#7 aha ... szóval a pénze azért jól jön ... szerintem a rokonságban nem találnál olyant aki bevállalna (a hozzáállásod alapján)
2014. febr. 19. 14:32
 9/15 anonim ***** válasza:
78%
8-assal egyet kell értsek
2014. febr. 19. 14:33
 10/15 anonim ***** válasza:

Sírva rohannál vissza már este 8-kor anyádhoz,ezt elhiheted.Kinek lenne kedve téged eltartani?Senkinek!Nincs az a rokon aki nem vinne vissza anyádhoz.

Inkább azon kellene elgondolkodnod,hogy megvan mindened és kapsz enni meg melegben vagy.Sok gyereknél nem így van.

Vissza sírod te még majd ezt a kort 15-20 év múlva.

Szerintem mondd el anyádnak mi a bajod,beszéljétek meg aztán ha tényleg nem kellesz neki bead egy intézetbe,na és ha onnan nem akarnál megszökni azon csodálkoznék.

2014. febr. 19. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!