Nincs valakinek valami jó ötlete arra, hogy hogy lehetne kilógni otthonról, amikor elakarok menni bulizni?
Jééézusom:D Nemtudom, mindenkinek ilyen szigorú szülei vannak? Én anno 14 éves voltam amikor először mentem szórakozóhelyre, szóltam anyáméknak, mondtam kivel megyek, hova megyek, hányra jövök, teló bekapcsolva. És azt mondták ok. Aztán amikor látták, hogy mindig a megbeszélt időben hazaérek, nem részegen, akkor utána mindig elengedtek. De szerintem ezt a szökéses módszert felejtsd el. Mert egyrészt soha a büdös életben nem fognak benned megbízni ha rájönnek, másrészről meg gondolj bele, tényleg valami baj történik, akkor azért jó ha van egy idősebb aki tudja hol vagy.
20/F
Első vagyok:
Szerintem meg ne nyomorogj, mert tudom milyen, amikor a többiek nagyba buliznak, mi meg otthon gépezünk. Meguntam, és kész. Anyámék meg csak azért nem engedtek, mert tanulnom kellett volna. Jó sosem voltam 5-ös, de azért a 4 se rossz. És ha meg elkapnak, akkor mi van? Ők nem voltak fiatalok? Ha az ő fejükkel gondolkozol, akkor semmi nincs benne ha elszöktél... Nincs semmi bajod, és kész. Jajj ejnye bejnye, szobafogság, 1 hétig többet b*szogatnak, aztán annyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!