ELküldtek otthonról. Hogyan álljak a saját lábamra?
Figyelt kérdés
Anyám tesójával meg családjával élek már régóta és sose jöttünk ki jól többnyire az én hibámból.Azt mondta nem bír elviselni meg nem bízik bennem ugyhogy lépjek le. Összeszedtem pár cuccomat és 1 hete az egyik haveromnál élek. Nem akarok sokáig maradni de nincs pénzem meg semmim,nagyon munkát se találok.Hogy lehet elkezdni így?2014. jan. 7. 22:01
1/28 A kérdező kommentje:
22/F vagyok
2014. jan. 7. 22:02
2/28 anonim válasza:
Húú, hát nem tudok segíteni sajnos de az biztos, hogy nem lesz könnyű. Mit csináltál, hogy így döntöttek?
3/28 anonim válasza:
Kérj bocsánatot es menj vissza!!!!
4/28 A kérdező kommentje:
Gondoltam. nem csináltam semmit most de régebben sok gondot okoztam nekik is meg kicsit nehéz eset vagyok...de nemis akarok megváltozni mert igy érem el amit akarok. vissza nem mehetek.
2014. jan. 7. 22:08
5/28 anonim válasza:
Vagy visszamész, vagy sürgősen munkát találsz, hiszen örökre a haverodnál sem maradhatsz. Sok választásod nincs.
7/28 anonim válasza:
Nincs más akihez mehetnél, nagyszülő például? A szüleidhez nem ehetsz, vagy nem tudsz segítséget kérni tőlük, pl pénzt a költözésre? Mindenképpen munkát kéne találnod.
8/28 anonim válasza:
Szóval bűnözői karrieredet építed?
9/28 anonim válasza:
keress munkát. hol laksz?
ha bp. akkor próbálkozz be a gyorséttermeknél, barátomnak egyik napról a másikra szűnt meg a szülői támogatása, egy héttel később már dolgozott. igaz minimálbér de több mint a semmi. aztán addigis keress szakmádnak megfelelő jobban fizető állást amiből fent tudsz tartani egy albit és persze magadat.
10/28 anonim válasza:
"kicsit nehéz eset vagyok...de nemis akarok megváltozni mert igy érem el amit akarok. " sikerült, bár az emberek többsége magasabbra teszi a lécet, minthogy munkanélküli hajléktalan legyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!