ELküldtek otthonról. Hogyan álljak a saját lábamra?
Figyelt kérdés
Anyám tesójával meg családjával élek már régóta és sose jöttünk ki jól többnyire az én hibámból.Azt mondta nem bír elviselni meg nem bízik bennem ugyhogy lépjek le. Összeszedtem pár cuccomat és 1 hete az egyik haveromnál élek. Nem akarok sokáig maradni de nincs pénzem meg semmim,nagyon munkát se találok.Hogy lehet elkezdni így?
Már megbocsáss, de örülj, hogy vannak élő rokonaid, próbálj a társadalmi elvárásoknak megfelelően élni, tanulni és dolgozni.
Így el fogsz kallódni, belekeveredsz majd valamibe.
Menj szépen haza, és úgy keress állást, még nem késő.
Egy anya mindig megbocsát a gyerekének, még akkor is, ha mérgében mást mond.
2014. jan. 8. 08:25
22/28 anonim válasza:
Könyörögd vissza magad.
2014. jan. 8. 09:52
23/28 anonim válasza:
Pitizd visszamagad... menj le kutyába ha az kell... csaholj mint egy kiskutya. Éhen fogsz halni... így nem lehet.
Muszáj vissza könyörögnöd magad.
2014. jan. 8. 17:20
24/28 anonim válasza:
Dolgozni kell, bssza meg!
2014. jan. 8. 17:32
25/28 A kérdező kommentje:
Könyörögni senkinek nem fogok az biztos. inkább hetente költözök ha kell. Lehet,hogy ezekkel az emberekkel nem egyezek ez előfordul. sok embert nem szeretek és azoknak nem is jópofizok. mások meg se próbálnak átbasni vagy ha igen arra egyből rájövök és csak egyszer bízok meg valakiben. akik ismernek azok tudják milyen vagyok. dolgoztam már vagy 3 évet meg 2 nyelvet beszélek, mondjuk az egyiket csak nagyon bénán.
2014. jan. 8. 21:36
26/28 anonim válasza:
Úgy látom téged is orrba kell vágjon még egy párszor az élet, hogy lejjebb vegyél.
Hetente költözöl? És mégis hová? Megsúgom az elején még elmegy, hogy minden héten másik havernál, de hamar el fognak fogyni azok akik ezt engedik. Hosszú távon ez nem megy.
Próbálj meg munkát keresni azonnal, hogy legalább egy szobát tudj bérelni.
Nem tudom ennyi idősen mi a végzettséged de azt is elárulom, hogy a nagy szaktudást nem igénylő helyekről is repülni fogsz ilyen hozzáállással. Ugyanis van több százezer munkanélküli aki majd "pitizik" ha te nem vagy hajlandó. Üdv a való világban. Tudod itt nem minden a te egódról meg jogaidról szól.
2014. jan. 9. 00:15
27/28 anonim válasza:
Szerintem nem kéne lehordani mindenkinek kiváncsi lennék, hogy viselnétek el ha kiraknának az utcára egyik napról a másikra úgy, hogy semmitek sincs még a kérdező be is látja, hogy az ő hibája nem tudom ezért miért nevezitek egoistának meg stb.. jóparaszt emberek vagytok remélem a híd alá kerül az összes ilyen szemétláda aki csak dumál a jó meleg szobából élettelenek. Neked azt mondanám menj mondjuk utcát seperni kezdésnek vagy menj el valami gyárba a sorra oda egyből felveszik az embert onnan már el lehet indulni mondjuk egy közös albérletbe vagy ilyesmi sok sikert kívánok kitartás!
2014. nov. 11. 23:15
28/28 anonim válasza:
Igaz ha gyárban dolgozol meg ilyen helyeken ugyanúgy boldogtalan ember leszel sajnos a magyar emberek többsége olyan munkákat végez amit nem akar de muszáj és azokat gyűlölöm akik ebbe beletörődnek és elfogadják, hogy ők semmit nem érnek na pont ezért nem dolgozom én se ilyen helyen sőt még nem is dolgozom pedig nekem is kéne de én úgy vagyok vele, hogy inkább ne dolgozzak és éhezzek minthogy valami olyat csináljak amitől egy semmivé válok és egy kiszipolyozott báb legyek amit azután miután már nem maradt bennem semmi eldob a szemét legaljára a társadalom és végül egy élőhalottá változom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!