Hogyan értessem ezt meg a szüleimmel, hogy nekem már saját életem van?
Hú, az én férjem nem lenne ilyen jámbor. Ennél kevesebbért is kikísérné őket az ajtón...
Határozottabban kell fellépni, nincs olyan, nem adja vissza a gyereket, odamegyek és elveszem. Ha pedig fáradt a baba és velük nem tud aludni, akkor el kell menni.
Alapvetően hozzánk senki nem jön bejelentés nélkül. Aki megpróbálja ezer évben egyszer, meglepődik, mert kiköszönök, megmondom, hogy most nem érünk rá, és elköszönök. Nem bírom a pofátlanságot. Ez már egy másik család. Néhány csalódás után nekik is le fog esni, maradjatok következetesek.
1. Megmondod szüleidnek, hogy ha meg akarnak benneteket látogatni, akkor elöre kérdezzék meg telefonon, hogy nektek megfelel-e. Amennyiben nem, akkor ne jöjjenek.
2. Ha várható, hogy mégis beállítanak (vagy esetleg az ajtó elött vannak és csengetnek), akkor kapcsoljátok ki a csengöt és ne engedjétek be öket.
3. Ha belekötnek abba, hogy ti mit hogy csináltok, akkor EGYSZER megkéritek, hogy ne szóljanak bele, ha nem hagyják abba, akkor kinyitjátok az ajtót és megköszönitek a látogatást. (Ekkor garantáltan megsértödnek - de NE kérjetek tölük bocsánatot)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!