Elakarok szokni otthonrol hova menjek?
Figyelt kérdés
Elegem volt abbol hogy az anyukam nem bir foglalkozni velem miota masik varosba koltoztunk azota veszekszunk es mindenen ossze veszunkes mivel megbeszelni se tudjuk mert abbol is veszekedes leszugy dontottem elszokom othonrol hogy belassa vegre hogy foglalkoznia kellene velem !! most se veszi eszre mit irok pedig itt van melletem fel meterrel nincs penzem meg csak 13 vagyok viszont van berletem de nincsennek ismeroseim a varosban .. hova menjek ??2014. febr. 19. 14:18
11/15 anonim válasza:
szia! nem éri meg elszökni semerre sem... én is megszöktem otthonról 16 évesen úgy bánom mint a kutya pedig engem meg is vert az apám! aztán mikor haza sírtam magam a gyámhatóságot alig bírtuk levakarni magunkról! Nagyon rossz ám idegenek közt akár intézetbe vagy bárhol mert ha szökdösöl akkor oda lyukadsz ki!!! (Zárt intézetbe) az pedig gondolj csak bele!!! Inkább próbáld vele megbeszélni a dolgokat hogy mi a problémád vagy foglald le magad bármivel amit szeretsz! Sportolsz? lenyugodnál egy kicsit ha elmennél futni mondjuk és újra átgondolnád a dolgot!
12/15 anonim válasza:
Talald meg onmgad! Nem elszokni, hanem feltalalni magad, vannak kozossegek, szakkorok pl., ahol lehetoeged van az ismeretsegre. Legyen hobbid, segits az anyukadnak, mivel a koltozes egy faraszto dolog, ami fizikailag, lelkileg is megterhelte pl.
13/15 anonim válasza:
Biztos csak ő nem foglalkozik veled? Nem haragszol te a költözés miatt, és most is ahelyett, hogy vele beszélgetnél, belebújsz a gépbe?
Nem elszökni kell kis pajtás, hanem élhetővé varázsolni mondjuk szófogadással, meg hiszti nélkül a családi életet.
15/15 anonim válasza:
Miért veszekedsz édesanyáddal?
Hova mennél? Mit ennél? Mi lenne az iskolával?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!