Nagy szemetseg lenne? Mi a velemenyetek?
Figyelt kérdés
Nem merek a szuleimnek szolni arrol, hogy nem tetszik az egyetem, es arra gondoltam, hogy nem szomoritom oket azzal, hogy elkezdem, hogy nem tetszik, nem jo, nem akarom folytatni, hanem nem mondok semmit, nem jarok be orakra, maradok az egyetemi varosba, majd ev vegen azt mondom nekik, hogy nem sikerultek a vizsgaim, nekem nem megy ez az egyetem, otthagyom inkabb.2014. márc. 17. 09:52
11/32 anonim válasza:
De azt ugye tudod h ki kell fizetni az egyetemet?
12/32 anonim válasza:
Miért elvárás a szölöktöl, hogy egyetemet végezzen a gyerekük? Szerintem keress egy tisztességes állást, probald anyukádékat is anyagilag segiteni, ahogy eddig ök tették. De valld be, hogy ez neked nem megy... És légyszives ne kérdezzd itt meg többször ugyanezt...
13/32 A kérdező kommentje:
Ez az 1.kerdesem ebben a temaban. Nem kell visszafizteni, mert 3 evet fizetm az allam, es ezekbol az evekbol megy le.
2014. márc. 17. 10:26
14/32 anonim válasza:
Ne a többiekhez viszonyitsd magad,ők ők te meg te vagy.Az egyetemi éveim alatt egy rakat olyan tantárgy volt ami nem ment,mégis túlevickéltem valahogy.Ha azt gondolod,hogy létezik olyan iskola ahol mindenkinek minden tantárgy fekszik akkor nagyot tévedsz.Nehéz a helytállás,de nincs olyasmi amit nem lehetne megcsinálni,főleg ha olyan helyre iratkoztál amit szeretsz is.Mire jársz egyébként?
15/32 A kérdező kommentje:
Ez az, hogy mostmar nem szeretem. Mindent utalok, ami az egyetemmel kapcsolatos. 1 tantargyam sincs, amit elvezek, vagy tetszik. Rosszul vagyok ettol az egesz egyetemtol, sokszor annyira, hogy be se birok menni orakra.
Es nem erdekes, hogy egyik tantargybol se vagyok jo. Eleg fura...
2014. márc. 17. 10:31
16/32 anonim válasza:
Nem is az egyetemi tantárgyaidat kell,hogy szeresd,hanem a jövőbeni munkát amit ezzel a végzetséggel tudsz majd csinálni.Áruld már el,hogy hová jársz.
17/32 A kérdező kommentje:
romaniai vagyok, es bolcseszkarra jarok
2014. márc. 17. 10:56
18/32 anonim válasza:
a bölcsészkaron meg kb minden karon az első félév az alapizásról szól, senki se élvezi, de túl kell esni rajta. Én külföldön tanulok első évben majdnem megpusztultam mert egyrészt folyton szótáraznom kellett másrészt nem érdekeltek az órák. De nem adtam fel, sikeresen levizsgáztam és 3. félévre már nagyon érdekes óráim lettek, pont olyanok, ami miatt ezt a szakot választottam. Szóval az h az első félév idegesítő, tele van nyelvész órákkal számodra stb az nem jelenti azt h a szak rossz. Tanulni, na azt kell. Feladni könnyebb tudom de nem biztos h büszke lennél magadra. Én azt tanácsolom h húzz bele és egy évet vészelj át de komolyan vedd közben és meglátod h meg tudod e szeretni vagy végképp nem megy.
19/32 A kérdező kommentje:
De nem birom mar idegileg. Alig sikerultek a vizsgaim, teljesen el vagyok keseredve, mar nem tud erdekelni ez az egesz.
2014. márc. 17. 11:19
20/32 anonim válasza:
Kérdező először is az lenne a legjobb neked ha keresnél egy jó pszichiátert. Hiába írod ki naponta a kérdésed ha a válaszokból nem hasznosítasz semmit.Talán szakember segítségével megtanulnál felelősséget vállalni amiről a felnőtt élet szól. Sok embernek aki veled egyidős családja van nem azon siránkozik, hogy nem megy az egyetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!