Mi a véleményetek arról a büntetésről amikor kapucnis széldzsekiben és dugig pakolt túrahátizsákkal kell térdelni a sarokban?
Figyelt kérdés
a túrahátizsák öve szorosra van húzva a derakánál (annyira hogy ne fulladjon azért meg) csak kényelmetlen legyen. lazítani nem lehet neki rajta és kicsatolnia sem. állítólag nagyon hatásos büntetési módszer mert nagyon kényelmetlen így térdelni. Véleményetek?2014. febr. 25. 15:46
1/30 anonim válasza:
Szerintem a karóba húzás hatékonyabb, bár én személy szerint a kerékbetörést szeretem a legjobban. Abból aztán jól megtanulja a gyerek, hogy többet ne csináljon rosszat.
2/30 anonim válasza:
????
hülyeség, semmit nem ér el vele senki, csak rossz kapcsolatot okoz.
utálatot dühöt, esetleg félelmet, de szerintem azt sem..
A fizikai büntetés sosem volt célravezető
3/30 zabmester válasza:
Halkan megjegyzem, hogy az ilyen fajta "büntetést" a törvény tiltja.
4/30 anonim válasza:
Mit csinált a gyerek, hogy ilyennel akarod büntetni?
5/30 anonim válasza:
Miért nem küldöd el katonának?
6/30 anonim válasza:
Miért pont kapucnis széldzseki? Miért nem pufikabát pl?
7/30 A kérdező kommentje:
eléggé szófogadatlan visszebeszélős és tanulás helyett tv-zik és internetezik hiába szólok rá. párszor sarokba térdeltettem és akkor tanult belőle de a legutóbb már az sem volt egég szigorú. azért gondoltam hogy bedzsekiztetem és behátizsákozom mert azt nagyon utálja, mikor egyszer voltuk túrázni akkor is hisztizett hogy kényelmetlen. amúgy egy 15 éves lányról van szó.
2014. febr. 25. 16:21
8/30 A kérdező kommentje:
mert kapucnis széldzsekije van. miért lene jobb a pufikaát?
2014. febr. 25. 16:22
9/30 anonim válasza:
Egyrészt 15 évesen kicsit már késő ENNNNNNYIRE nevelni a gyereket.
Másrészt ezzel egy dolgot érsz el, hogy 18 évesen elhúz akár a híd alá is.
Ez így nem megoldás. Megjegyzem egy népbetegséget akarsz kiirtani belőle.
Te amúgy TV-zel, netezel? Mert ha nem, akkor egyszerűen add el a TV-t, kösd ki a netet. Ja hogy neked az kell? Akkor meg ne háborogj.
10/30 anonim válasza:
Mert egy pufikabátra nehezebb felvenni a hátizsákot...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!