Mi a véleményetek arról a büntetésről amikor kapucnis széldzsekiben és dugig pakolt túrahátizsákkal kell térdelni a sarokban?
Figyelt kérdés
a túrahátizsák öve szorosra van húzva a derakánál (annyira hogy ne fulladjon azért meg) csak kényelmetlen legyen. lazítani nem lehet neki rajta és kicsatolnia sem. állítólag nagyon hatásos büntetési módszer mert nagyon kényelmetlen így térdelni. Véleményetek?2014. febr. 25. 15:46
11/30 anonim válasza:
El kell venni tőle a tv-t és a számítógépet.
12/30 anonim válasza:
Ki kell kapcsolni a netet és csak akkor kapcsolod vissza, ha megtanulta amit feladtak a suliban. Addig nincs net míg nem tanul, ha kell elmész otthonról.
13/30 A kérdező kommentje:
Szerinted semmit sem hatna rá ez a büntetés?
2014. febr. 25. 16:28
14/30 anonim válasza:
Nem az a válaszoló vagyok aki írta, de én sem értek vele egyet. Csak azt fogná fel, hogy megőrültél és minél előbb el kell onnét húzni Tőled jó messzire.
15/30 anonim válasza:
Ezzel csak rosszabb lenne.Nem így kell nevelni.
16/30 A kérdező kommentje:
volt már hogy kihúztam a netet de ennél kicsit szigorúbb büntetésre is szükség van néha.
2014. febr. 25. 16:34
17/30 anonim válasza:
ilyen korban a büntetés semmit nem ér..tényleg semmit...
de te sem vagy 100-as azt remélem érzed
18/30 anonim válasza:
Adj rá usánkát is!
Kapucnis dzseki helyett pedig ködmönt.
19/30 anonim válasza:
Fotózd le s tedd ki a facebookra. A like-okból meg fogtok gazdagodni.
20/30 anonim válasza:
Kedves kérdező, inkább tanulj holnapra, hátha feleltetnek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!